Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 июня 2014, 16:57
915
0

Олег ГОЛОДЮК: «Через 10 дней смогу тренироваться»

Футболист «Карпат» рассказал о процессе восстановления после травмы

| Обновлено 02 июня 2014, 16:57
915
0
Олег ГОЛОДЮК: «Через 10 дней смогу тренироваться»
На останніх хвилинах поєдинку проти сімферопольської «Таврії», що відбувся у квітні цього року в Криму, капітан «Карпат» Олег Голодюк зазнав травми під час зіткнення з суперником. Так сталося, що кримська команда вже вдруге поспіль спричиняється до травми Голодюка – перший такий випадок трапився у 2012 році. 
 
Головний тренер «левів» Олександр Севідов на веб-конференції розповідав, що Голодюку зробили в Німеччині операцію і до старту сезону він буде готовим. Олег підтвердив цю інформацію в коментарі Інформаційному центру.
 
«У матчі проти «Таврії» я зіткнувся з суперником. З його боку грубої гри не було, очевидно, нога невдало приземлилася на газон. Я відразу відчув, що це перелом, бо у мене вже була така травма. Довелося їхати в Німеччину на операцію. Тамтешні лікарі поставили діагноз – шість тижнів відпочинку від футболу. Тобто вже через 10 днів я зможу тренуватися, а загальний збір команди запланований аж через два тижні. Почуваюся добре, правда, ще не навантажував ногу» – каже Олег.
 
«Коли у мене був перший перелом, то я відновлювався три з половиною місяця. Зараз процес реабілітації проходить значно краще. Взагалі, в Німеччині я був лише чотири дні, тому не пропустив жодного матчу «Карпат». Єдине, не ходив на стадіон, бо на милицях це було трохи незручно. А зараз займаюся різними справами у Львові. Невдовзі поїду додому, на Рівненщину. Відпочивати десь за кордоном намірів не маю» – підсумував капітан «Карпат».
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.