Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
667
0

“Іллічівець-МТП-Старт” – “Кардинал” – 4:1

Виїзд "Кардиналу" на Одещину завершився двома поразками

Після напруженого матчу із “Локомотивом”, наступного дня львівський “Кардинал” відправився у сусідній Іллічівськ, щоб зіграти перенесений матч 18 туру. Львів’яни були настроєні помститись господарям майданчику за прикру поразку у стартовому турі чемпіонату, коли “Іллічівець” зміг перемогти 2:1, але, на жаль, це у них не вийшло.

Вже на 2-й хвилині господарі могли відкрити рахунок, але Калмацуй не зумів скористатись прострільною прередачею партнера.

На початку поєдинку більше атакували господарі, вони й першими забили. Гавриленко обіграв на лівому фланзі двох суперників і пробив під перекладину.

Після пропущеного гола львів’яни перехопили ініціативу і почали створювати свої гострі моменти. Непогані удари вийшли в Лаби і Данилюка, але на висоті був воротар “Іллічівця”. З 12-ї хвилини першого тайму господарі грали із п’ятьма фолами, але арбітри не ризикнули дати десятиметровий. А на останній хвилині місцеві футболісти забили другий  м’яч: швидку контратаку реалізував Вершинін.

На 26-й хвилині “Кардинал” один гол сквитав. Лаба з Данилюком протянули м’яч по правому флангу, віддали на Дмитріва, той з першого разу не зміг переграти воротрая, і віддав на Грабовенського, який відправив “сферу” у кут воріт.

Згодом міг зрівнювати рахунок Струк, але вдало зіграв воротар. Львів’яни свій шанс не використали, натомість господарі майданчику своїм моментом скористались. Усов з Щербаковим використали вихід „2 в1” і перший відправив м’яч в сітку.

Напротязі наступних трьох хвилин “Іллічівець” ще як мінімум три рази міг забити, але всі удари парирував Пунда.

За 4 хвилини до закінчення поєдинку у львів’яни почали грати із п’ятим польовим гравцем, але забити їм не вдалось, натомість ще й пропустили. Закора пробивав по воротах і м’яч від захисника зрикошетив у сітку.

До закінчення чемпіонату “Кардиналу” завершилось зіграти лише один матч із київською “Планетою”.

2 квітня. “Іллічівець-МТП-Старт” – “Кардинал” – 4:1.

“Іллічівець-МТП-Старт”: Дідіченко – Гавриленко, Калмацуй, Гуринович, Вершинін – Кушнір, Щербаков, Шерстнєв, Усов – Закора.
”Кардинал”: Євуш (Пунда, 21) – Струк, Данилюк, Лаба, Когут – Ярошик, Грабовенський, Танський, Сергієнко – Дмитрів, Пузнаський.

Голи: Гавриленко, 7, Вершинін, 20, Усов, 32, Закора, 40 – Грабовенський, 26.

Попередження: Гавриленко, 38 – Сергієнко, 20.

Володимир КРУПЧУК (Іллічівськ)

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.