Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Первая лига
|
839
0

Локомотив - Кардинал - 3:1

“Першоквітневий жарт” арбітрів

Локомотив - Кардинал - 3:1

Матч розпочався з невеликою перевагою “Локомотива”. Вже на 17 секунді матчу міг відкривати рахунок Данилюк, але не влучив у дальній кут. На 4 хвилині львів’яни розіграли непогану контратаку. Данилюк обіграв захисника, пробивав, але м’яч зрикошетив і вилетів за межі майданчику.

Гра проходила на зустрічних курсах, моменти виникали як біля одних так і біля інших воріт. Непогано пробивали по воротах Сергієнко, Ярошик. У одеситів найактивніше на майданчику діяв Коптєв, але на всі його удари реагував Євуш.

На 14 хвилині “Кардинал” відкрив рахунок. Сергієнко з правого флангу віддав м’яч на Грабовенського, той прострілив у штрафний майданчик, де Пузанський переправив його у сітку. Але такий результат на табло протримався не довго.

Арбітри зустрічі, до речі із Рівного, де виступає команда один із конкурентів “Кардиналу” за місце у першій трійці, вирішили “пожартувати” над львів’янами. Судді не зафіксували явний фол біля воріт господарів. “Локомотив” організував швидку контратаку, яку завершив Мельниченко.

За такого рахунку і закінчилася перша половина поєдинку.

У другому таймі далі продовжувалась дуже нервова гра. На першій ж хвилині тайму львів’яни могли вийти уперед. Пузанський вийшов сам на сам із голкіпером, але не зміг його переграти. На 27-й хвилині одесити вийшли вперед. Коваленко зіграв на Коптєва, той вибіг з-за спини захисника і відправив м’яч в правий нижній кут. Ще кілька голів могло влетіти у ворота “Кардиналу”, але просто блискуче діяв на останньому рубежі Євуш. А на 32-й хвилині одна із контратак львів’ян мала завершуватись призначенням пенальті, після того як Мельниченко зіграв рукою у штрафному майданчику, але арбітри знову вдали, що нічого не бачили і призначили штрафний удар за межами шестиметрової лінії.

Такий результат тримався до останніх хвилин. На 38-й хвилині головний тренер гостей Роман Корінь взяв тайм-аут, після якого Струк вийшов як п’ятий польовий гравець. І гості могли розіграти “зайвого”, Ярошик, після удару Танського, намагався добити м’яч у сітку, але воротаря підстрахував Захаренко.

А коли до закінчення зустрічі залишалось 14 секунд Єременко пробивши у порожні ворота, остаточно поховав усі надії львів’ян на позитивний результат.

“Локомотив” – “Кардинал” – 3:1

“Локомотив”: Цибенко (Димов, 21) – Пюро, Коваленко, Мельниченко, Коптєв – Поберечний, Бербенцев, Фадєєв, Коренков – Єременко, Захаренко.
"Кардинал": Євуш – Струк, Данилюк, Когут, Танський – Ярошик, Грабовенський, Пузанський, Сергієнко – Лаба, Дмитрів.

Судді: Дем'янюк, Ганіченко (обидва - Рівне).

Голи: Мельниченко (16), Коптєв (28), Єременко (40) – Пузанський (15).

Попередження: Фадєєв (18) – Грабовенський (11).

Володимир КРУПЧУК (Одеса).

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 10
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.