Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1005
0

Богдан СЕМЕНЕЦ: «Хотим побеждать в каждом матче»

Форвард ФК «Тернополь» - о возможном выходе команды в Первую лигу чемпионата Украины

Головний бомбардир «Тернополя» — про атмосферу в колективі, свої голи та можливий вихід команди до першої ліги.
 
— Богдане, хотілося б одразу заочно вас познайомити із читачами. Розкажіть, чому вирішили присвятити своє життя саме футболу?
— Мене якось із самого дитинства зацікавила ця гра, тому зав­жди хотілося проявити себе саме в найпопулярнішому виді спорту. Пам’ятаю, як почав займатися футболом іще зі школи. До того ж, буду відвертим, із роками зрозумів, що цю приємну річ (футбол) можна поєднати з корисною — заробляти гроші. Ось, власне, так і продовжив кар’єру футболіста.
 
— Як професійний футболіст розквітли вже у складі саме «Тернополя», хоча до цього виступали й за місцеву «Ниву». Завдяки чому або кому зуміли проявити себе в теперішньому клубі?
— Можу сказати, що для мене «Тернопіль» — рідна команда. Я прийшов у професійний футбол, коли мені було лише шістнадцять років, відтоді ці гравці є для мене рідним колективом. Зазначу, що з усіма футболістами розуміємося з півслова — в побуті чи на футбольному полі. Виходячи з усього, саме тут мені найлегше виступати, ніж у будь-якій іншій команді.
 
— Як вам працюється із паном Івегешем?
— Василь Петрович дуже хороший, кваліфікований тренер. Скажу чесно, з ним ми добре спілкуємося, розуміємо один одного, тож у колективі відсутній будь-який натяк на конфлікт. Ось такі справи.
 
— Уже другий сезон поспіль футбольний клуб «Тернопіль» дивує всіх результатами. На вашу думку, у чому секрет успіху?
— Напевне, секрет успіху криється в надбажанні наших гравців перемагати в кожному матчі. До того ж, важливим фактором є й кропітка робота на тренуваннях, зокрема й над собою, для кожного футболіста. Більше нічого такого «секретного» й немає.
 
— Що найперше вимагає від футболістів Василь Івегеш на футбольному полі?
— Можливо, повторюсь, але найперше завдання, яке стоїть перед нами на кожну гру, — здобути три очки. Щодо тактики, то Василь Петрович вимагає дуже суворо та чітко грати по «своїх гравцях». До того ж, оскільки ми граємо від оборони, має бути присутня максимальна самовіддача в кожному моменті до останньої хвилини будь-якої зустрічі. Гравці це розуміють — звідси й витоки достойних результатів.
 
— Уже другий сезон поспіль ви — найкращий бомбардир команди. Чи приділяєте цьому увагу, наприклад, аналізуючи, скільки вам ще потрібно забити в наступному матчі?
— Буду відвертим — ні, я на такі показники й деталі особливої уваги не звертаю. Уся команда працює плідно над створенням голевих моментів, і якщо, приміром, в мене є нагода використати, умовно кажучи, чудову передачу чи завершити атаку, то я лише маю подякувати за це партнерам. А ось аби спеціально зазирати до таблиці, дивитися, скільки я там забив, то вже другорядне діло, яке не особливо і цікаве.
 
— Зараз, за кілька турів до завершення чемпіонату, ваша команда стоїть на порозі історичного досягнення — дебютного виходу до першої ліги. Як вважаєте, чи готовий «Тернопіль» і в першій лізі творити такі сенсації?
— Складне запитання. Думаю, якщо будемо виходити на кожну гру з такою ж самовіддачею та бажанням здобути результат, то, вважаю, десь у середині таблиці першої ліги ми цілком можемо бути. Головне, що не загубимось і останніми точно не будемо.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 4
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов
Футбол | 18 апреля 2024, 06:30 13
С кем сыграет Лунин? Определена вторая полуфинальная пара Лиги чемпионов

В полуфиналах ЛЧ встретятся: Боруссия Д – ПСЖ, Бавария – Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.