Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 мая 2014, 16:48
1832
1

Сергей КУЗНЕЦОВ: «Выучил украинский ради фанатов Карпат»

Экс-игрок «зелено-белых» рассказал о своем этапе карьеры во львовском клубе

| Обновлено 24 мая 2014, 16:48
1832
1
Сергей КУЗНЕЦОВ: «Выучил украинский ради фанатов Карпат»

Колишній гравець львівських «Карпат» Сергій Кузнєцов в програмі «Моя гра» з Аллою Бублій розповів про період своєї кар’єри у галицькій команді.

Про львівські «Карпати»

Туди мене запросив Олег Кононов, він якраз тоді сам тільки прийшов у клуб. Він вперше працював головним тренером. У нас співпадали інтереси: він хотів зарекомендувати себе як наставник, я як футболіст. Період «Карпат» залишається для мене одним із самих теплих і світлих в кар’єрі. Найперше, що згадується – це вболівальники клуба. Їхнє ставлення, любов до гравців залишиться в пам’яті назавжди.

Про Лігу Європи

Не маючи великого бюджету, зірок в команді ми змогли створити дуже сильний колектив і проявили себе. Гра у Стамбулі стала пам’ятною для нас. Гра у відповідь, коли наприкінці забив Федецький, у Львові тоді так святкували, що мабуть було чутно і в Києві.

Про життя у Львові

Цих 3,5 роки промайнули дуже швидко. Як тільки приїхав у Львів, відразу ж почав вчити українську. Вболівальники попросили мене про це. Мову вивчав по книжкам, допомагали масажисти, які приносили книги українською. Бувало, хлопці сміялися з моєї мови. Федецький і Тлумак часто жартували з мене з приводу цього.

Про гроші, що заборгував клуб

Я отримав травму, яку досить довго лікував. Проте результату особливого не було. Я починав бігти і вже через кілька хвилин з’являлися болі. Лікарі подивились мене і сказали, що потрібно робити операцію в Німеччині. Президент «Карпат» мені запропонував відшкодувати збитки за операцію, якщо я продовжу контракт з клубом. Проте які мені тоді прописали, були значно гіршими аніж в клубах другого дивізіону. Мотивувалось це тим, що не було ніяких гарантій на моє швидке відновлення. Тому я просто вирішив сам поїхати і зробити собі операцію, адже це моє здоров’я. Потім почалося відновлення. Поки я був травмований мені платили всього 4 тисячі гривень. Проте в контракті були прописані абсолютно інші суми. Карпати відмовлялися виплачувати зароблені мною гроші. Врешті мені навіть довелося дійти до Лозани, де і підтвердили мою правоту.

Телеканал «Футбол 1»/«Футбол 2»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Месси назвал фактор, который мог заставить его уйти из сборной Аргентины
Футбол | 28 марта 2024, 04:41 0
Месси назвал фактор, который мог заставить его уйти из сборной Аргентины

Лионель ушел бы, если бы Аргентина не стала чемпионом мира

Они! Это! Сделали!
Футбол | 27 марта 2024, 11:23 31
Они! Это! Сделали!

Валерий Василенко – о выходе сборной Украины на Евро-2024

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.