Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 мая 2014, 21:27
2284
1

Александр СЕВИДОВ: «Все арендованые игроки хотели остаться»

Главный тренер «Карпат» пообщался с болельщиками

| Обновлено 23 мая 2014, 21:27
2284
1

На традиційній веб-конференції головний тренер «зелено-білих» Олександр Севідов поспілкувався з уболівальниками і підсумував минулий чемпіонат.

«Якщо брати чемпіонат в цілому, то нашій команді можна дати позитивну оцінку. Згадайте, що на початку сезону нас відправляли у першу лігу. Особливо після тих кадрових проблем, які були в «Карпатах». До нас прийшла велика група гравців влітку, а потім і взимку. Треба визнати, що вони з честю пройшли цей чемпіонат, хоч і були у дуже непростій ситуації. Клуб вибрав напрямок і стратегію, ми йдемо цією дорогою. На мою думку, якщо не буде штовханини з боку в бік, то найближчим часом клуб отримає від цього плоди».

«Наші молоді гравці пройшли школу юніорської та молодіжної команди. Ми даємо шанс, а їхнє завдання – скористатися ним. Якщо вони будуть прогресувати, то зможуть зацікавити клуби, які стоять вище на наш. Продавати гравців до клубів нижчих за рівень ми не будемо. По-перше, вони не зможуть здійснити такий трансфер, а по-друге, нам це не цікаво».

«Всі орендовані гравці хотіли залишитися у Львові. Як вийде, я не можу сказати. Повірте, дуже важко взяти гравця в оренду, адже права на нього належать іншому клубу. Саме він визначає долю гравця. Далі треба дивитися чи йому комфортно в місті, в команді. Я можу сказати, що залишився задоволений всіма, зокрема й молодими гравцями, але хвалити їх не буду, бо потім пропадають на місяць. Після матчу проти «Чорноморця» я сказав команді, що вони витягнули дуже складний сезон для «Карпат».

«У Гладкого закінчується оренда з «Карпатами» і контракт з «Дніпром». Схожа ситуація у Льопи та Пашаєва. Я не беруся гарантувати, що вони залишаться у нас. Ми говорили з керівництвом, але це все дуже непросто. Якби кістяк команди залишився, то хлопці змогли б вийти на інший рівень. Так буває, що спершу вони притираються один до одного, а потім дають кращий результат. Я б хотів щоб кістяк зберігся, але гарантувати нічого не можу».

«У Зеньова закінчується контракт з «Карпатами». Навряд чи побачимо його в футболці нашої команди. Після заміни в останньому матчі я подякував йому, адже він 7 років віддав Львову. Сергій мені теж подякував за спільну роботу. Я те саме і Гладкому сказав. Напевно, вони залишать наш клуб».

«Худоб’як і Ксьонз – кваліфіковані виконавці, які «Карпатам» необхідні. Інша справа полягає в їхній мотивації. Адже Павло виграв бронзу з «Металістом», а Ігор Кубок Росії, вони грали у фінансово благополучних командах. Я можу сказати лише те, що вони підсилять нашу гру, це точно».

«Підківка... Є особлива каста в футболі, це воротарі. Зрозуміти їх дуже важко, передбачити їхні дії також. А бувають ще й непрості воротарі, такі як наш Роман Юрійович. Скажімо так, всі помиляються. І Ільющенков помиляється. Чи за помилку відразу треба на лавку садити? Кожна помилка воротаря відразу обговорюється. Але давайте зробимо «скидку» для нього. Підківці нещодавно 19 років виповнилося. Захищати ворота вищолігової команди – дуже серйозне психологічне навантаження. Наскільки він зможе працювати так, щоб стати класним воротарем, покаже час. Ми ж робимо все для того, аби він не почувався дуже комфортно».

«Надіюся, що з Голодюком буде усе добре. Він вже повернувся з Німеччини, де йому провели операцію. Олег сказав, що 15 червня готовий приступити до роботи у загальній групі».

Официальный сайт ФК Карпаты

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику
Футбол | 19 апреля 2024, 00:51 18
Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику

Французская команда выиграла четвертьфинал ЛЕ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 0
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shpachok54
Успіху Левам! Львів + Донбас = Маєте наглядний приклад. Слава єдиній Україні! Все буде добре.