Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1917
1

Скоба дисквалифицирован на два матча

Состоялось очередное заседание контрольно-дисциплинарного комитета ФФУ

Скоба дисквалифицирован на два матча

У п’ятницю, 16 травня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу провів своє чергове засідання.

Футболіста луцької «Волині» І. Скобу дискваліфіковано на два матчі після вилучення за небезпечний напад на суперника, який володів м’ячем, з ризиком нанесення травми у матчі 28-го туру чемпіонату з ужгородською «Говерлою», що відбувся 4 травня 2014 року.

Три матчі дискваліфікації отримав футболіст команди донецького «Металурга» U-19 О. Клак  за нецензурні висловлювання на адресу арбітра 30 квітня 2014 року під час матчу із київським «Динамо».

П’ять матчів пропустить гравець команди одеського «Чорноморця» U-19 Іллой-Айєт Владіс-Еммерсон, вилучений з поля за небезпечну атаку суперника із нанесенням травми (удар головою в обличчя) 7 травня 2014 року у матчі 12-го туру чемпіонату U-19 із запорізьким «Металургом».

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра у матчі 27-го туру чемпіонату Першої ліги із охтирським «Нафтовиком» гравця ФК «Суми» А. Кононенка дискваліфіковано на один матч, а клуб оштрафовано на 2,5 тисячі гривень.

Два матчі дискваліфікації дісталось футболісту донецького «Шахтар-3» В. Акімову за удар суперника ногою у боротьбі за м’яч у матчі 31-го туру чемпіонату Другої ліги із херсонським «Кристалом», який відбувся 1 травня 2014 року.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.