Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
| Обновлено 16 мая 2014, 09:35
8901
2

Григорий ХИЖНЯК: «Украинцы сыграли с места в карьер»

Украинский баскетболист дал свой прогноз на финал Четырех Евролиги

| Обновлено 16 мая 2014, 09:35
8901
2
Украинский центровой Григорий Хижняк, чей рекорд по количеству блок-шотов за сезон в Евролиге не побит и по сей день, делает свой прогноз на Финал Четырех этого сезона.
 
- Будівельник, і взагалі, перша українська команда, котра грала в Євролізі, грала, як кажуть росіяни «с места в карьер», у такій дуже шаленій групі, з ЦСКА, з Барселоною, з Фенером, з Партизаном, тобто дві команди з нашої групи потрапили до Фіналу Чотирьох.
 
Стосовно Фіналу Чотирьох, ну мої прогнози, думаю, 70 на 30, що буде фінал Барса - Маккабі. Просто зараз ЦСКА, моя суб'єктивна думка, що вона не виглядає так, як команда, котра може щось зробити у Фіналі Чотирьох. Навіть зважаючи на ці дві поразки у лізі ВТБ від Локомотива краснодарського. Їм дуже важко, коли вони в першій грі вигравали 22, спустили, ну і в другій так само їх рознесли, а чому, наприклад, Маккабі замість них? У них, в принципі, такий НБА Summer League, дуже багато шоколадних зайців бігає (не в образу нікому) непоганого рівня. За рахунок десь своєї непередбачуваності. У них тобто «передбачувана непередбачуваність».
 
Барселона - Реал, ні для кого не секрет, що іспанський чемпіонат найсильніший зараз і Реал довів це цього сезону, вони з шаленим успіхом, з шаленим результатом виступають у чемпіонаті Іспанії. Ну 70 на 30, якщо образно і поверхньо, то переможець пари Барселона - Реал буде переможцем в Євролізі.

www.vidiscope.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vanil10
Ну, и зачуханец, хоть бы постригся и протрезвел "эксперт", блин)))