Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 января 2021, 15:51
1538
2

На стадионе Карпат постелят новый газон

Уже через два месяца на стадионе «Украина» можно будет проводить матчи

| Обновлено 07 января 2021, 15:51
1538
2
На стадионе Карпат постелят новый газон
fckarpaty.lviv.ua

На полі стадіону «Україна» розпочалися ремонтні роботи. Кілька десятків працівників зрізають газон і скручують його в рулони. Невдовзі тут буде зовсім нове поле. Детальніше про те, що відбувається, розповів керівник служби обслуговування полів Юрій Костюк.

«Вже минуло 7 років з того часу, як ми зробили реконструкцію поля. У багатьох європейських клубах заведено змінювати газон щосезону. Після завершення чемпіонату траву зрізають і проводять там різноманітні автошоу та концерти. З наших трибун помітно, що газон густий і якісний, але якщо придивитися ближче, то стає ясно, що він не ідеальний. Є ділянки зі світлою травою, а це, по суті, бур’яни. Тому ми прийняли рішення зробити новий газон, який будемо засівати за допомогою сучасних технологій» – розповідає Юрій Костюк.

«Можливо, нам вдасться отримати єдиний в Україні лазерний планувальник, який є власністю дніпропетровської фірми. Він би ідеально вирівняв пісок».

«Як ми засіємо нову траву, то вже за два місяці поле буде придатне для роботи. Звичайно, можуть бути природні катаклізми, але практика показує, що двох місяців цілком вистачає. Це ж сучасна трава, яка за допомогою різних добрив росте дуже швидко. Після того, як ми її засіємо, накриємо поле агротканиною, що пропускає вологу і створює парниковий ефект. Це дозволяє траві набиратися сил і рости» – підсумував Юрій Костюк.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
e_d_e_r
У дніпропетровської фірми лазерний планувальник ни в коем случае не берите. А то будет газон как на Днепр-арене