Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 15 мая 2014, 13:09
6110
0

Украинский болельщик увидит бой Постола с Айдином

18 мая состоится вечер бокса на телеканале «2+2»

| Обновлено 15 мая 2014, 13:09
6110
0
Украинский болельщик увидит бой Постола с Айдином
У неділю, 18 травня, на каналі «2+2» відбудеться два поєдинки. Почнеться вечір боксу о 14:25 поєдинком між Віктором Постолом (Україна) проти Айдина Сельчука. Відразу після нього дивіться другий бій: Хуан Мануель Маркес проти Майка Альварадо.
 
Поєдинок між екс-чемпіоном світу в 4 вагових категоріях Хуаном Мануелем Маркесом та колишнім «королем» WBO в першій напівсередній вазі американцем Майком Альварадо відбудеться на арені «The Forum» у Лос-Анджелесі (США). Бій проходитиме в проміжній вазі (до 64.9 кг). Для обох боксерів цей поєдинок вкрай важливий, так як вони повернутися на ринг після поразок. Маркес зустрічався з американським чемпіоном Тімоті Бредлі, якому програв роздільним рішенням суддів за підсумками 12 раундів. Альварадо бився з російським боксером Русланом Проводниковим і програв йому технічним нокаутом. Завдяки цій перемозі Проводников вперше став чемпіоном світу.
 
Раніше імовірним суперником для Хуана Мануеля Маркеса вважався Руслан Проводников, проте мексиканець відмовився від ідеї бою з росіянином, віддавши перевагу американському боксеру.
 
В андеркарті бою Маркес - Альварадо відбудеться відбірковий поєдинок за звання офіційного претендента на титул чемпіона світу WBC в першій напівсередній вазі між українцем Віктором Постолом і турком Айдином Сельчуком. Переможець бою отримає право оскаржувати пояс чемпіона світу за версією WBC в першій напівсередній вазі, яким зараз володіє американська зірка боксу Денні Гарсія.
 
Сельчук вже тричі боксував за океаном: у США він переміг суддівським рішенням Саїда Уалі, а також поступився за очками Роберту Герреро та Хесусу Сото Карассо. Віктор провів в Америці всього один бій, нокаутувавши колумбійця Генрі Аурада вже в 1 -му раунді.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.