Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 14 мая 2014, 10:21
5584
0

Дариуш Лавринович — MVP Суперлиги

Определены лучшие игроки по итогам баскетбольного сезона

| Обновлено 14 мая 2014, 10:21
5584
0
Дариуш Лавринович — MVP Суперлиги

Після закінчення четвертого вирішального матчу фінальної серії між «Будівельником» і «Хіміком» гравці обох клубів отримали індивідуальні відзнаки.

MVP Чемпіонату України «Суперліга» було визнано гравця «Будівельника» Даріуша Лавриновича. Нагадаємо, що в нинішньому сезоні литовський «бігмен» провів 28 матчів в українській першості, відзначаючись 16.4 очка, 6.6 підбирання, 2.4 передачі (20.8 РЕ) в середньому за гру та ставши найрезультативнішим і найефективнішим гравцем Суперліги. У плей-офф його статистика склала 17 очок, 5.1 підбирання та 2.6 передачі в середньому за гру.

Приз найкращому захисникові отримав ще один баскетболіст «Будівельника» Яніс Стрельнієкс, котрий із 7 передачами в середньому за гру став найкращим асистентом плей-офф.

Джамалу Шулеру («Хімік»), який став найрезультативнішим гравцем срібного призера «Хіміка» в чемпіонаті (12.7 очка), вручили приз найкращому легкому форварду.

Нагадаємо, що раніше Кирило Натяжко («Азовмаш») отримав відзнаку як найкращий центровий, а Максим Корнієнко («Донецьк») — як найкращий важкий форвард.

Суперлига

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.