Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1565
0

Вячеслав СВИДЕРСКИЙ: «Шахтер можно поздравить»

Экс-защитник сборной Украины поздравил «горняков» с чемпионством

В’ячеслав СВИДЕРСЬКИЙ, екс-гравець збірної України:
 
— Не можна сказати, що в грі з «Карпатами» «Дніпро» мав просто жалюгідний вигляд, ні! Цього сезону відверто провальних ігор команди Рамоса тяжко й пригадати: в більшості матчів вона домінує й здається достатньо впевненою. До цього ж поєдинку з львів’янами, можливо, вони підійшли певною мірою розслаблено, за що, зрештою, й поплатилися. Не сказав би, що, втративши надію на чемпіонство, вони опустили руки. Думаю, свою роль зіграла банальна недооцінка суперника. Певне, «дніпряни» не думали, що «Карпати» зможуть піднести їм отакий урок на домашній арені. Здавалося, забили би першими, й нічого не передвіщало біди, а тут на тобі — чотири голи в сітку. А під кінець зустрічі вже виправляти ситуацію було запізно. «Карпати» у себе на половині окопалися, чекаючи слушної нагоди забити ще раз. Зрештою, вони її дочекалися.
 
Та, гадаю, «Дніпру» вдасться зберегти за собою другу позицію. Головне — відійти від цієї поразки й продовжувати виступати так, як вони це робили впродовж усього сезону.
 
6:0 у матчі «Говерли» з «Волинню» — небуденний результат для таких команд. Хоча загалом, у «середняків» будь-якого чемпіонату таке трапляється часто: гра, як кажуть, одверто не пішла, й команда впродовж матчу просто сиплеться. Це сталося й з «Волинню». Не знаю, може, відсутність Кварцяного так вплинула на футболістів. Коли він стоїть на бровці поля, то нікому немає спокою всі 90 хвилин, ніхто ні на секунду не може дозволити собі зупинитися. Що ж до «Говерли», то, зокрема, і ця гра показала, що колектив на Закарпатті зібрався дужий, я би сказав — добротний. Грозному вдалося підібрати хороших виконавців, поставити їм гру. Як на мене, нині «Говерла» має доволі симпатичний вигляд.
 
Нічия «Чорноморця» та «Металіста» вкотре показала, що обидві команди зараз перебувають майже на одному рівні. Обидві пережили скруту на початку весни й уже встигли оговтатися. Звісно, можливо, за підбором гравців «Металіст» дещо й випереджає команду Григорчука. Що ж до одеситів, то вони фактично повернулися до того рівня, на якому виступали впродовж усього сезону. Так, пішли провідні гравці, але Григорчуку вдалося знайти їм безболісну заміну.
 
Матч «Шахтаря» й «Іллічівця» великої інтриги не мав. Так, маріупольці забили, та який сенс од того гола, коли пропускаєш три. Упевнений, що «Шахтар» свого вже не відпустить, і можна сміливо вітати його із чемпіонством. Як на мене, наразі «Шахтар» є справді найсильнішою командою в Україні. У нього був певний спад, але якщо брати загалом, клас «гірників» зараз найвищий на тлі всіх команд.
 
«Ворскла» та «Зоря» свої матчі виграли, й продовжують претендувати на зону Ліги Європи. На мою суб’єктивну думку, луганчани більше заслуговують представляти нашу краї­ну на європейській арені.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 52
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.