Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
| Обновлено 07 мая 2014, 14:24
1287
1

Леонид БУРЯК: «Игрокам Динамо нужно биться за честь клуба»

Футбольный специалист поделился ожиданиями от кубкового противостояния «Динамо» и «Черноморца»

| Обновлено 07 мая 2014, 14:24
1287
1
Леонид БУРЯК: «Игрокам Динамо нужно биться за честь клуба»

- Національний Кубок - останній шанс для «Динамо» в нинішньому сезоні довести свою спроможність боротися за найвищі нагороди і хоч якось підняти настрій уболівальникам?
- Гадаю, що так. «Динамо» - одна з тих команд, яка прагне досягати успіху на всіх фронтах, а Кубок не є винятком. Але і «Чорноморцю», враховуючи проблеми, з якими зіткнулася команда на старті весняної частини сезону, пробитися у фінал Кубка України і гарантувати місце в єврокубках - чудова мотивація. Для вболівальників, ви праві, успіх «Динамо» може стати ковтком цілющого еліксиру в нинішньому сезоні.

- Чи реально Сергію Реброву змінити команду в психологічному і тактичному плані за такий короткий термін?
- Я з великою повагою ставлюся до Сергія Реброва, як до футболіста, так і як до тренера. Можу побажати йому успіху у всіх починаннях. Всі ми коли-то ставали тренерами, нам давався шанс. Тепер шанс отримав і Сергій. Але про якусь серйозну роботу, якщо він залишиться біля керма «Динамо», можна буде говорити лише в наступному сезоні. Зараз змінити щось практично неможливо, ігри йдуть через два дні на третій. Вплинути на якісь компоненти футболу дуже і дуже складно.

- Можливо, потрібно правильно розставити акценти в останніх матчах сезону?
- В першу чергу відкритим залишається питання, яке ж місце займе команда. Щоб говорити про щось впевнено, потрібно виходити в кожному матчі і добиватися результату. А в нинішньому сезоні «Динамо» програло стільки, скільки, мабуть, ще не програвало за один сезон за всю історію клубу. Перше і основне завдання - успішно грати в кожній зустрічі незалежно від турніру.

- Недавній матч з «Чорноморцем» показав, що змагатися з одеситами киянам не так то й просто. Як побудує гру команди Роман Григорчук?
- Від оборони грати просто немає сенсу, тому що такий результат нічого не дасть. «Чорноморець» - достатньо підготовлена і організована команда. Але я, правду кажучи, поки не бачу в складі одеситів виконавців, які здатні поодинці вирішити результат поєдинку у разі, якщо команда грає на контратаках.

«Динамо», в свою чергу, зобов'язане мати набір тактик. Грати вдома, припустимо, з запорізьким «Металургом» - одна справа, а на виїзді з «Шахтарем» - інша. Провести сезон, використовуючи лише одну тактику і одних і тих же виконавців, навряд чи вдасться, а вже тим більше успішно.

- Чи побачимо ми відкритий футбол і голи, або ж, як кажуть, хто перший заб'є - переможе?
- Не думаю, що перший гол стане вирішальним. Можливо, «Динамо» є фаворитом тому, що грає вдома. А великої різниці в рівні футболістів я не помітив.

В ситуації, в якій зараз опинилося «Динамо», потрібно битися за честь клубу, за президента. Тим більше це перші ігри Реброва і йому також потрібно затверджуватися. Відповідальності за результат, напевно, буде мало. Залежить від того, наскільки хлопці перейнятися ідеєю честі клубу і тренера. Але хотіти і робити - дві великі різниці. Бажання, звичайно, також важливо, але багато що визначає і рівень кваліфікації футболіста.

ФК Динамо Киев

 

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 2
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vladsheva
Як це пояснити Данило Силва, Драгович, Велозу, Ленс, Мбокани??? ((((