Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 апреля 2014, 08:06
781
0

Федорчук не поможет Карпатам в матче с Днепром

У днепропетровцев встречу с львовянами пропустят Кравченко и Стринич

| Обновлено 30 апреля 2014, 08:06
781
0
У матчі 28-го туру ХХІІІ чемпіонату України з футболу «Дніпро» (Дніпропетровськ) – «Карпати» (Львів), що відбудеться у неділю, 4-го травня, на полі «Дніпро-Арени» (початок – 19:30), у складі команди господарів не буде двох гравців основного складу, а у гостей – одного.
 
Півзахисник «Дніпра» Сергій Кравченко у матчі перенесеного 20-го туру з «Говерлою», що відбувся 24-го квітня на полі стадіону «Авангард» в Ужгороді, вийшов на заміну, замість Руслана Ротаня, на 59-й хвилині, а за дві хвилини побачив перед собою «червоне світло» від арбітра Юрія Вакса із Сімферополя за образу судді. Тепер 4-й номер дніпрян чекає рішення КДК щодо терміну своєї дискваліфікації. 
 
А лівий крайній захисник дніпропетровців Іван Стрініч у недільному гостьовому матчі з харківським «Металістом» на 22-й хвилині отримав попередження від арбітра, яке стало для хорвата четвертим в цьому сезоні у чемпіонаті України, і тепер він відбуватиме одноматчеву дискваліфікацію.
 
Що ж до гостей, то у «Карпат» не має права взяти участь у найближчій грі атакувальний півзахисник Валерій Федорчук, який завершує відбувати дискваліфікацію за пряме вилучення з поля у зустрічі в Сімферополі проти тамтешньої «Таврії».
 
Нагадаємо, що не допоможе в грі своїм партнерам у неділю, як зрештою і в решті поєдинків поточного чемпіонату, Олег Голодюк. Капітан «Карпат» у тій таки зустрічі з «Таврією» зазнав травми, яка не дозволить йому грати до закінчення сезону. 
 
Що ж до матчу молодіжних складів «Дніпра» і «Карпат», який відбудеться у суботу на полі стадіону «Метеор» у Дніпропетровську, то тут обидві команди зможуть виставити оптимальні склади – дискваліфікованих гравців немає ні у господарів, ні у гостей. Додамо, що зустріч резервістів розпочнеться о 16:00.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.