Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 апреля 2014, 10:50
1343
0

Заря - Карпаты: очная дуэль с кадровыми потерями

Федорчук и Ярмаш не сыграют в матче из-за дисквалификаций

| Обновлено 22 апреля 2014, 10:50
1343
0

Головні тренери львівських «Карпат» і луганської «Зорі», Олександр Севідов та Юрій Вернидуб відповідно, у завтрашньому очному протистоянні своїх команд на полі стадіону «Авангард» у Луганську (початок – о 17:00) матимуть однакові кадрові втрати – по одному дискваліфікованому гравцю. 

У команді господарів не зможе взяти участь у грі правий захисник Григорій Ярмаш, між іншим вихованець Львівського училища фізичної культури. У недільному матчі в Луцьку, в якому «Зоря» здобула гостьову перемогу з рахунком 2:0, 29-річний оборонець «котів» на 44-й хвилині отримав «гірчичник» від арбітра Ярослава Козика з Мукачевого і тепер змушений пропустити одну гру Прем’єр-ліги. 

Що ж до гостей, то того ж дня у Сімферополі, де «Карпати» мінімально (1:0) обіграли тамтешню «Таврію», атакувальний хавбек «зелено-білих» Валерій Федорчук наприкінці гри не стримався і відповів на провокацію «грифонів», за що арбітр зустрічі Олександр Іванов з Макіївки показав йому червону картку – пряме вилучення з гри за неспортивну поведінку. Тож 7-й номер «левів» також не зможе взяти участь у завтрашній грі. 

Додамо, що на відміну від матчу основних складів «Зорі» і «Карпат», у матчі молодіжних команд ситуація з кадровими втратами через дисциплінарні покарання дещо інша. У «котів» не мають права вийти на поле оборонець Максим Жичиков та півзахисник Гіулі Манджгаладзе. Натомість у «левів» дискваліфікованих футболістів цього разу немає.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.