Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Плавание
| Обновлено 18 апреля 2014, 13:34
955
0

Чемпионат Украины по плаванию будет посвящен единству страны

Соревнования пройдут 23-26 апреля в Харькове

| Обновлено 18 апреля 2014, 13:34
955
0
Найсильніші українські плавці візьмуть участь у чемпіонаті України та чемпіонаті України серед молоді.
 
Ці змагання проходитимуть у Харкові 23-26 квітня. Вони є відбірковим етапом до двох міжнародних змагань - чемпіонату Європи з плавання у Берліні  (13-24 серпня) та чемпіонату Європи з плавання серед юніорів у Нідерландах (9-13 липня).
 
За словами президента та голови виконкому Федерації плавання України Дмитра Качуровського, змагання у Харкові є традиційними для українського  плавання. Однак у цьому році гаслом чемпіонатів стало «Спорт об`єднує країну».  «Ці національні чемпіонати об`єднали усю державу, адже в них беруть участь плавці з центральної України, сходу та заходу, півночі та півдня. Перемога на цих змаганнях - це чудова можливість для найсильніших українських спортсменів заявити про себе на міжнародній спортивній арені – 
позмагатися з зарубіжними чемпіонами та призерами на чемпіонаті Європи у Берліні та чемпіонаті Європи серед юніорів у Нідерландах», - сказав  Д.Качуровський.
 
За титул чемпіонів у Харкові змагатимуться найкращі українські плавці, серед яких члени збірної команди України з плавання - рекордсменка Європи  Дарина Зевіна, чемпіон Європи Андрій Говоров, призер Кубку світу з плавання Сергій Фролов, чемпіон та рекордсмен Європи Ігор Борисік, чемпіони  міжнародних змагань з плавання Multinations – Марина Колеснікова, Тетяна Кудако, Валерія Тімченко, Христина Панчішко. За результатами їхніх виступів на змаганнях тренерська рада Федерації плавання України сформує дві команди різних вікових груп, які представлятимуть нашу країну на європейських  змаганнях. 
 
«Незважаючи на складну ситуацію в країні, я впевнений, що наші спортсмени покажуть блискучі результати у Харкові, і ми візьмемо участь у головних міжнародних змагання року командами із великим складом. Тому бажаю усім учасникам легкої води та швидких секунд», - сказав головний тренер збірної  команди України з плавання та голова тренерської ради Федерації плавання України Андрій Сердінов. 
 
Участь у змаганнях візьмуть майже 600 плавців з 19 областей України та Києва.

Подивитися чемпіонат України та чемпіонат України серед молоді можна в онлайн-режимі на сайті Федерації плавання України.

ФПУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику
Футбол | 19 апреля 2024, 00:51 39
Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику

Французская команда выиграла четвертьфинал ЛЕ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.