Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 апреля 2014, 14:27
726
0

«Задача украинского футбола - стать более эффективным»

Президент ФФУ выступил на конгрессе «Спортивный маркетинг 2.0»

| Обновлено 15 апреля 2014, 14:27
726
0
«Задача украинского футбола - стать более эффективным»

У вівторок, 15 квітня, у Будинку футболу розпочав роботу конгрес «Спортивний маркетинг 2.0», присвячений цифровому маркетингу та комунікаціям у галузі спорту, що зібрав представників спортивних клубів, команд та організацій, а також брендів і компаній, зацікавлених у спорті.

У відкритті заходу, партнером якого виступає Федерація футболу України, взяв участь президент ФФУ Анатолій Коньков, виступивши з вітальним словом.

«Сучасний спорт швидко трансформується. Футбол, як провідний вид спорту, має буті лідером, демонструючи успішній приклад іншім. Завдання українського футболу - ставати більш ефективним, структурованим, відкритим, орієнтованим на результат.

Представлені на цьому конгресі успішні проекти та інструменти стануть у нагоді всім спортивним спеціалістам, які прагнуть до успіху.

Федерація футболу України продовжуватиме підтримувати розвиток як спортивної, так і інфраструктурної, фінансової, маркетингової діяльності професійних і аматорських футбольних організацій в Україні», - сказав Анатолій Коньков.

У сьогоднішній зустрічі візьмуть участь генеральний директор агентства з просування спортивних клубів та асоціацій через цифрові медіа «Result Sports» Маріо Лео, представники 5-х футбольних клубів з усієї Європи: маркетинговий директор турецького «Галатасараю» Ертуг Сілай, голова відділу маркетингу австрійської «Аустрії» Дітмар Курзава, керівник департаменту маркетингу і комунікацій Юрій Свірідов, директор з нових медіа німецького «Штутгарту» Хольгер Бойн і маркетинговий директор нідерландського «Херенвену» Елмар Хельмут.

Sport.ua

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.