Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 14 апреля 2014, 22:15
3686
17

Ультрас Динамо призывают помочь борцам за единую Украину

Болельщики просят финансовой помощи у неравнодушных

| Обновлено 14 апреля 2014, 22:15
3686
17

Ми ніколи не зверталися до ВСІХ уболівальників «Динамо» з таким проханням, але в цей важкий час, вважаємо, воно має сенс як ніколи.

Отже, ми звертаємося до тих уболівальників ФК «Динамо» Київ, які відвідають НСК «Олімпійський» у середу під час матчу «Динамо» Київ – «Шахтар» Донецьк, і просимо підтримати фінансово нашу ініціативу.

За останні кілька років ми своїми власними «фінансовими» силами (Ультрас «Динамо») створювали шоу, нові банери, допомогали людям із нашого руху, котрі стикались із серйозними життєвими проблемами, допомогали родині Павліченків, допомогали дитячим будинкам, організовували поїздки туди.

Під час революції також власними силами ми допомогали людям із фанатського руху, які зазнали поранень чи отримали серйозні травми на барикадах, допомогали самообороні закупівлею необхідної амуніції, допомагали Майдану та лікарням зайвий раз не афішуючи це в пресі.

Ми допомагали фанатським рухам на сході України та вболівальникам, які змушені були покинути свої домівки внаслідок переслідувань у Криму та інших містах України.

На жаль наші фінансові можливості не безмежні, а ситуація на сході країни загострюється і тому ми вирішили звернутися до Вас.

Всі кошти, які ми отримаємо під час цього збору, будуть витрачені:

- на допомогу фанатським рухам зі сходу та півдня України, які приймають активну участь у протидії сепаратистським настроям;

- на допомогу хлопцям із нашого руху, яких побили та пограбували «менти» 12 квітня в Полтавській області (тим, хто направлявся на «Марш Єдності» у Харкові). Більш детально про подію можна почитати Sport.ua

- при достатній кількості зібраних коштів ми закупимо необхідні речі військовим частинам, які мають такі потреби.

Ми запевняємо, що процес підрахунку та контролю отриманих коштів буде відбуватися широким колом авторитетних людей нашого руху. Зібрану кількість буде опубліковано на наших ресурсах.

Ми гарантуємо, що всі кошти будуть витрачені саме так, як ми написали вище і після цього ми викладемо звіт за кожну витрачену гривню. Скринька, для збору допомоги буде знаходитись між 41 і 43 фанатськими секторами на НСК «Олімпійський» протягом всього матчу між «Динамо» та «Шахтарем» 16 квітня.

Також на численні прохання фанатів «Динамо» з інших міст, які не зможуть приїхати в середу на матч «Динамо» - «Шахтар», публікуємо номер кредитної карти, на яку можна переказати фінансову допомогу. Карта Приват: 6762 4683 1469 2389 (Микульський Андрій)

Дякуємо за розуміння і сподіваємось на Вашу допомогу.

Слава Україні!

Sport.ua

 

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»
Футбол | 18 апреля 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»

Карло коротко прокомментировал серию пенальти в матче «Манчестер Сити» – «Реал»

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 6
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FoRzAFCMK
А ультрасы не пробовали у Сурка-Ахмета-Коломы бабок подзанять???
Что за привычка давить на сознательность нищего народа???
Geka1971
Блин, пацаны, я из-за этой политики на "футбол" наверное месяц не заходил, хотя раньше каждый вечер с "друганами" из Днепра и Киева "срался". Может оставим какое-то чистое место без политики! И напоследок. Хватит уже скакать по разным майданам, пора делом заниматься, причем всем.
cremeni80
Донбасс принадлежит Украине!!! Кто думает иначе могут менять место жительства!!!
kovalevsrg
Авторы обращения последний раз были на Донбассе, видимо, давненько, и то, вокзал-стадион-вокзал. Сейчас приезжайте и посмотрите своими глазами, а не чужими, на так называемых сепаратистов. Это обычные люди, такие же, как и те, что выходили на майдан. Только на майдане вы (футбольные хулиганы) воспользовались обычными людьми и творили беспредел, а на востоке вы ничего сделать не можете - поэтому народ для вас - сепаратисты. И ни какие деньги вам не помогут против воли народа.
MetalistHaifa
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил