Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1443
2

Очередная осечка алчевской Стали

«Буковина» огорчила одного из лидеров чемпионата Украины

Очередная осечка алчевской Стали
До матчу з чернівецькою «Буковиною» команда «Сталь» (Алчевськ) за втраченими очками перебувала на другому місці, однак представникам Луганської області востаннє вдавалося здобути очки у Чернівцях ще 16 років тому. Звісно, що у буковинських уболівальників була надія на те, що і цього разу «Сталь» не зможе поповнити свій очковий доробок у матчі з нашою командою.
 
Після поразки в Сумах головний тренер «Буковини» Юрій Гій зробив деякі зміни у стартовому складі. З перших хвилин гри на поле вийшли захисники Олександр Темерівський (пропускав попередню гру через дискваліфікацію), Роман Подоляк та півзахисник Юрій Пантя. А ось гравці середньої ланки Олександр Лисюк, Станіслав Бульбук та Євген Немтінов залишилися на лаві запасних. Щодо «Сталі», то у Чернівцях через дискваліфікацію не зміг зіграти Антон Поступаленко, а також центральний захисник Максим Ковальов. Як наслідок, у центрі захисту алчевської команди діяв камерунський легіонер «Сталі» Нгаха Пунгуе Колінс, який звик брати участь в атакувальних діях свого колективу.
 
У дебюті зустрічі шанси вразити «рамку» Юрія Бахтіярова мали досвідчений Антон Хромих і Максим Дегтярьов, який донедавна захищав кольори донецького «Металурга». У цих ігрових епізодах шкіряна куля оминула ворота «Буковини». Згодом міг відзначитися захисник «Буковини» Володимир Найко, однак «Сталь» від голу врятував її голкіпер Геннадій Ганєв.
 
А вже на 11 хвилині зустрічі Геннадій Ганєв зреагував на удар екс – гравця «Сталі», а нині нападника «Буковини» Василя Палагнюка. Через хвилину підопічні Юрія Гія таки зуміли забити перший гол у зустрічі. Після подачі кутового шкіряну кулю у ворота суперника відправив Роман Подоляк – 1:0. А вже через три хвилини «рамці» «Сталі» загрожував Володимир Найко. На дальній «постріл» Володимира зреагував Геннадій Ганєв. А згодом чудовий шанс зрівняти результат мав Максим Дегтярьов, однак голкіпер Юрій Бахтіяров зумів залишити свої ворота, так би мовити, «сухими».
 
На початку другої половини зустрічі гравці «Буковини» могли збільшити свою перевагу в рахунку. На жаль, Борису Орловському та Юрію Панті не вдалося знову засмутити Геннадія Ганєва. І все ж, на 72 хвилині гри кращий бомбардир «Буковини» Василь Палагнюк встановив остаточний рахунок зустрічі – 2:0 на користь чернівецької команди. Незважаючи на фінансові проблеми, «Буковина» продовжує здобувати очки та перебувати у верхній частині турнірної таблиці.

ФК Буковина
 
 
«Буковина» - «Сталь» - 2:0
«Буковина»: Бахтіяров, Жовтюк, Темерівський, Маковійчук (Головачук, 82), Ільїн, Орловський, Пантя (Немтінов, 75), Степанков (Блажко, 77), Найко, Подоляк (Лисюк, 65), Палагнюк. Запасні: Одольський, Бульбук, Пислар. Головний тренер – Юрій Гій.
«Сталь»: Ганєв, Солдат, Максименко, Пунгуе Колінс, Хромих, Дегтярьов, Батіщев (Трояновський, 46), Батюшин, Леонов (Гордя, 87), Сікорський, Акименко. Запасні: Піцан, Єрмаков, Нікітенко. Головний тренер – Вадим Плотников.
Голи: Подоляк (12), Палагнюк (72).
Попередження: Пунгуе Колінс (27), Найко (29), Трояновський (46), Палагнюк (49), Дегтярьов (58), Леонов (84), Орловський (87).
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alchevskiy
А толку выигрывать, если на вышку денег все равно нет? Снова будем праздновать почетное третье место...