Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2950
18

Ультрас просят Конькова перенести матчи из Крыма

Президент ФФУ Анатолий Коньков встретился с ультрас украинских клубов

Ультрас просят Конькова перенести матчи из Крыма
У четвер, 10 квітня, у Будинку футболу пройшла зустріч ультрас клубів Прем’єр-ліги із президентом Федерації футболу України Анатолієм Коньковим.
 
Під час зустрічі вкотре були підняті питання щодо колективного членства об’єднання футбольних уболівальників у Федерації, а також стратегії подальшої співпраці між ФФУ та ультрас.
 
Футбольні фанати обговорили з президентом ФФУ ряд нагальних питань, зокрема − необхідності перегляду обов’язків делегатів у співробітництві із офіцерами клубів щодо порушень під час футбольних матчів, оптимізації контролю ФФУ за призначенням представників клубів по роботі із вболівальниками, критеріїв вибору міст та стадіонів для проведення матчів національної, молодіжної та усіх юнацьких збірних команд України, а також - подальшого розвитку програми дитячо-юнацького та масового футболу в державі.
 
Крім того, учасники зустрічі одноголосно запропонували президенту ФФУ ініціативу переносу матчів клубів Прем’єр-ліги у сезоні 2013/2014 рр., сімферопольської «Таврії» та «Севастополя», на нейтральну територію через неможливість гарантування безпеки на стадіонах як учасникам змагань, так і футбольним вболівальникам.
 
Президент ФФУ заявив, що як тільки до нього надійдуть рекомендації від Прем’єр-ліги щодо проведення матчів на території АР Крим, він підтримає будь яку правову і об’єктивну ініціативу для забезпечення належного рівня безпеки вболівальників протягом змагань.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Chrono
ну люди в Бандеростан 20 лет ездили рискую жизнью и ничего, а эти воняют
агент008
тогда пусть перенесут еще матчи из Донецка , Харьков и Луганска. Там тоже опасно сейчас .