Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 09 апреля 2014, 08:26
3763
0

КОРНЕЕВ: С радостью снова побоксирую за Украинских Атаманов

Белорусский легионер украинской команды прокомментировал скандальное заявление из соцсетей

| Обновлено 09 апреля 2014, 08:26
3763
0
КОРНЕЕВ: С радостью снова побоксирую за Украинских Атаманов

Декількома днями раніше у соціальній мережі ВКОНТАКТІ, нібито на офіційній сторінці легіонера професійного боксерського клубу «Українські отамани» Сергія Корнєєва, з’явився коментар боксера в якому йшлася мова про можливе закриття та припинення діяльності українського клубу. Даний коментар викликав неабиякий ажіотаж та був активно розтиражований у засобах масової інформації. Керівництво клубу «Українські отамани» не могло стояти осторонь цього інциденту і під час засідання дисциплінарної комісії, яка була скликана задля урегулювання цього питання, відбулася розмова з самим боксером, який детально пояснив ситуацію.

Далі до вашої уваги приводиться текст повідомлення, який був розміщений на сторінці боксера: «Поддержите, братья Украинцы, нам очень нравиться ваш народ и культура и только рады боксировать за Украину, но как будет дальше не понятно... В связи с тяжелой ситуацией в стране – клуб «Украинские Атаманы» на грани закрытия... Общественность должна голосовать за сохранение клуба, как национального достояния! Слава Украине!!!»

«Про існування цієї сторінки я знав і спершу сам давав дозвіл на її створення. Єдине, внаслідок того, що переважну більшість часу я знаходжуся на тренуваннях та зборах і не маю особливої можливості для спілкування з прихильниками клубу та моїми фанами в соціальних мережах, я дозволив вести сторінку окремій людині - модератору. Єдиним моїм проханням було те, що б він не розміщав на сторінці нецензурних висловів та усю важливу інформацію узгоджував зі мною, - зауважив легіонер «Українських отаманів» Сергій Корнєєв. – Останнім часом я увесь свій час приділяв підготовці до поєдинків за «Українських отаманів» у Всесвітній серії боксу, тому особливо не відстежував інформації, яка викладалася на сторінці. Це, напевно, і стало приводом людям публікувати матеріали без мого відому й надалі. І як результат з’явився пост, який наробив стільки галасу. В першу чергу я вибачаюся перед уболівальниками, тренерами та моїми партнерами по команді за цей прикрий інцидент і за те, що він був пов'язаний з моїм прізвищем. Я поважаю усіх та кожного в клубі, я з повагою ставлюся до кожного фана. Надзвичайно неприємно, коли людина, якій ти довірив окремий напрямок роботи може зробити стільки неприємностей від твого ж імені та однією фразою спаплюжити імідж клубу та особисто підставити мене! По-друге, я дякую керівництву клубу, яке з розумінням поставилося до вирішення цієї проблеми. Буквально вчора зі мною зв’язалися керівники клубу і ми разом улагодили цей конфлікт.

Я впевнений, що в майбутньому на «Українських отаманів» чекає блискучий п’ятий сезон. І якщо мені випаде ще можливість побоксувати під кольорами «Українських отаманів у новому сезоні, я з радістю скористаюся цією можливістю.

Окремо хочу виразити слова подяки президенту «Українських отаманів» Володимиру Продивусу за його вклад у розвиток та становлення клубу, а також виражаю слова подяки менеджменту, тренерам та боксерам, з якими ми разом пройшли цей сезон. Боксуючи за український клуб я отримав новий досвід, який важко переоцінити, - підсумував білоруський боксер.

ФБУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.