Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
726
0

Богдан САМАРДАК: «Рассчитываем на поддержку болельщиков»

Тернопольская «Нива» готовится к матчу против «Стали»

Виконувач обов'язків головного тренера ФК «Нива» Богдан Самардак поділився з офіційним сайтом очікуваннями від завтрашньої гри проти «Сталі».
 
— Богдане Миколайовичу, вперше у цьому році доведеться грати перед власними вболівальниками. На що розраховуєте у матчі проти такого сильного опонента?
— Команда налаштована по-бойовому. Кожен гравець прагне виступити перед рідними трибунами якомога краще. Думаю, що вболівальники теж скучили за «Нивою», тим паче, що вони ще не бачили рідну команду у новому складі. Завтра ми прикладемо максимум зусиль, щоб потішити наших прихильників.
 
— Яка ситуація із травмованими гравцями: Романюком та Семенюком?
— На щастя, найгірші прогнози щодо Олександра Семенюка не підтвердилися. Він вже тренується разом з командою і готовий до гри. Це ж стосується і Віталія Романюка, який вже провів два тренування. Тому підходимо до гри без кадрових втрат і у повній бойовій готовності.
 
— Наскільки буде важлива підтримка трибун у матчі проти «Сталі»?
— Як гравець, який свого часу грав у Тернополі, так і тепер тренер можу сказати, що у Тернополі завжди вміли вболівати. Навіть 5000 тисяч глядачів на трибунах створюють чудову атмосферу. Мої друзі приїздили з Рівного і відзначали, що в Тернополі вболівають по-особливому. Розраховуємо на підтримку вболівальників, а також нашого фан-сектору, який змушує футболістів не втрачати концентрації впродовж гри. Тому запрошую усіх прихильників «Ниви» прийти на стадіон та підтримати нашу команду.

ФК Нива
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.