Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Плавание
| Обновлено 03 апреля 2014, 15:02
805
0

Украинские пловцы приступили к тренировкам в Испании

Восемь украинских спортсменов готовятся к международному турниру

| Обновлено 03 апреля 2014, 15:02
805
0

Частина наших плавців готується в Іспанії до міжнародних змагань з плавання Multinations, які проходитимуть 11-13 квітня у Лімасолі (Кіпр), повідомляє Федерація плавання України.

Восьмеро з 13 спортсменів збірної команди, які представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях, тренуються зараз у Сабаделі, передмісті Барселони (Іспанія). З 23 березня по 6 квітня Сергій Шевцов, Ігор Бобраков, Євген Куркін, Андрій Хлопцов, Микола Абрамов, Марина Колеснікова, Юлія Стаднік та Надія Фесенко проходять підготовку на тренувальній базі збірної Іспанії з плавання та водного поло. Там українці перебувають у складі міжнародного клубу спортивного плавання «Енергетичний стандарт».

Тренуються члени нашої команди двічі на день. Щоденно за їх харчуванням слідкує дієтолог футбольного клубу «Реал Мадрид» Міно Фулко. У вільний час підлітки встигли помилуватися й чудовими краєвидами іспанського міста – відвідали екскурсію по Барселоні, а також повболівали на місцевому футбольному матчі на стадіоні Кемп-Ноу. Незважаючи на інтенсивну підготовку до змагань, не забувають плавці й про навчання.

«Режим дня суворо розписано. Після тренувань в день діти мають вільний час: вони можуть відпочивати або вивчати англійську, чи, при бажанні, іспанську мови. Шкільні підручники ми також взяли з собою, - сказав тренер та батько А.Хлопцова Андрій Хлопцов. – А тренери в цей час навчаються за програмою італійського тренера Андреа ді Ніно, які проводяться англійською мовою, та здають екзамени з різних дисциплін».

Головними суперниками українців на міжнародних змаганнях Multinations на Кіпрі є збірні команди Бразилії, Чехії, Польщі.

Нагадаємо, участь у міжнародних змагань з плавання Multinations на Кіпрі беруть хлопці 15-16 років та дівчата 13-14 років. Україну представлятиме команда з 13 плавців: Сергій Шевцов, Ігор Бобраков, Євген Куркін, Андрій Хлопцов, Владислав Іванов, Микола Абрамов, Євгенія Тищенко, Тетяна Кудако, Вікторія Тройнік, Софія Зубенко, Марина Колеснікова, Юлія Стаднік та Надія Фесенко.

ФПУ

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.