Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 апреля 2014, 08:53
815
0

Темур ПАРЦВАНИЯ: «Мы как хорошая семья»

Полузащитник «Волыни» рассказал о своей жизни в Луцке

| Обновлено 02 апреля 2014, 08:53
815
0
Темур ПАРЦВАНИЯ: «Мы как хорошая семья»

- Тимуре, в одному з першому інтерв’ю у Луцьку ти сказав, що тебе все у нашому місті і нашій команді влаштовує. Як змінилася думка за ці понад півроку?
-  У мене таке відчуття зараз, ніби я живу в Луцьку давно. Все влаштовує, тут спокійно, дуже добрі люди. Маленьке місто, в якому всі вболівають, всі підтримують. Живу біля «Там-Таму», там багато наших гравців мешкає.

- Де взагалі тобі найкраще найкомофортніше почувається – Київ, Луцьк, Грузія?
- Мені і в Луцьку добре ведеться. У Києві нині часто не маю змоги бути, якщо буваю, то більше зустрічаюся з друзями. Найкраще, звісно, мені на батьківщині. Там всі рідні, всі тебе завжди чекають. За два-три тижні можна отримати максимум натхнення і сил.

Взагалі, мої батьки дуже мені допомагають, можна сказати, вони завжди поруч. Телефонують, розпитують, хвилюються…

- Це типово для грузинських сімей…
- Аякже!  Так само й моя старша сестра вчиться і працює у Нью-Йорку і вона від нестачі батьківської уваги не страждає. Щодня на зв’язку… У нас таке виховання в сім`ї – всі за одного.

- Батьки не бояться за нинішню ситуацію в Україні…
- Мама більше переймалася, просила: «Дивися там, акуратно… Якщо що – купуй квитка і прилітай». Я заспокоював, що все владнається, а футбол – це моє життя. Взагалі ж, у мене на батьківщині дуже підтримують Україну, у нас справді дуже товариські стосунки між країнами. На їхньому ТБ поганого слова про нас не почув.

- Видно, що «Волинь» зараз все більше здружується…
- Влітку і восени команду фактично було по-новому створено. У першому колі ми «притиралися» психологічно, а на полі зігравалися. Після зимового збору команда показала, що вона згуртувалася. Ми наче хороша сім`я.

- Почуття ліктя партнера допомогло вистояти у непростих матчах березня?
- Ви ж бачили, як ми боролися у весняних матчах. Хтось помилився – відразу інший кидається на допомогу або виправляти помилку. Підказуємо один одному, відчувається, що ми зблизилися.

- Старший тренер Володимир Дикий після матчу у Донецьку сказав, що «Волині» дуже допомогли зимові збори і особливо дуже хороші спаринги. Погоджуєшся з ним?
- У нас справді були дуже хороші матчі. З росіянами грали сильними, словаками. Програли тільки одного разу, більше у нічию зіграли. Награвали склад, щоматчу налаштовувалися так, ніби в чемпіонаті України виходили грати.

- У грі з «Металургом» ти травмувався. Як це сталося?
- Вважаю, що підвела зміна температури після перерви. У роздягальні було дуже гаряче, а на вулиці відразу дуже холодно. За 15 хвилин охололи і коли після перерви вийшли, я, напевне, десь різко повернувся і відчув, що навіть не можу ходити нормально. Довелося просити заміну. Нині відновлююся після ушкодження.

- Дончани недооцінили вас чи той таки сніг і холод більше «Волині» допоміг?
- Ні, погода для всіх однакова була: було холодно і падав сніг. "Металург" грав дуже добре, а ми реалізували свої моменти, зіграли дуже компактно у всіх трьох матчах. Відтак набрали сім очок.

- «Металурги» виглядали після матчу здивованими своєю поразкою?
- Не розмовляв ні з ким, але відчувалося, що вони хотіли нас обіграти, бо ж у Луцьку ми на останніх хвилинах їм забили.

- Як тобі цьогорічний чемпіонат України? Не перестаєш дивуватися йому?
- Багато всього нині… Важкий чемпіонат і цікавий водночас. І війна, і зняття хорошої команди «Арсенал», і Майдан, і Крим. Це футбол і життя. Чекаємо розв`язки і мирного залагодження всіх проблем. Натомість прагнемо максимально віддаватися своїй справі.

ФК Волинь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.