Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1046
0

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Ми були гідні перемоги»

«Спортлідер+» - «Енергія» - 5:5. Післяматчеві коментарі головного тренера хмельничан

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Ми були гідні перемоги»

Віктор Мглинець, головний тренер «Спортлідера+»:

- По такій грі нічия – це не хороший результат. Якби перед матчем мені сказали, що ми зіграємо унічию, я би зрадів такому результату, але по такій грі ми мали усі шанси перемогти. Хоча могли й програти. Я думаю, була гідна гра і, вірю, ми були гідні перемоги. Але, на жаль, чогось не вистачило, я вже втомився говорити чого саме, але ми допускаємо ті самі помилки, як у попередніх матчах, і вони не зникають.

- Ви були готові до того, що «Енергія» гратиме весь другий тайм у більшості?
- Вони грають по рахунку. Більше того, до гри я казав хлопцям, що ми виграватимемо 4:2 і львів’яни гратимуть вп’ятьох. Ми також намагалися щось протиставити їм, але у них дуже добре налагоджена ця схема і, дійсно, дуже важко грати проти них. Десь нам не вистачило фарту, коли Кулаков влучив у стійку. Якби нам вдалося забити п’ятий гол, то і у нас була тактика грати проти їхньої четвірки вп’ятьох. Адже ми такі моменти також практикуємо і тренуємо, але, на жаль, везіння від нас трішки відвернулося, але тим не менше, я задоволений і результатом, і грою, і не потрібно забувати який у нас був суперник.

- Вас дуже обурило попередження у першому таймі.
- Я рахую, що ту жовту картку, яку дав суддя, він міг би дати пізніше. Мав би дати дограти той епізод, бо там була дуже гостра атака два у два, до того ж у суперника не було голкіпера. Я думаю, та наша атака могла закінчитися голом. Я емоційна людина, там можна було не робити паузу і дати атаці завершитися. Забий п’ятий голу у першому таймі, і, можливо, гра складалася б і простіше для нас.

- Наступний матч із «Кардиналом», який майже завжди відігравався у іграх зі «Спортлідером+» за рахунок п’ятого польового гравця. Як ви бачите вирішення цієї проблеми?
- Я вам відповім питанням на питання: «А з якою командою «Спортлідеру+» просто грати?». Зі всіма командами у нас, на жаль, негативний баланс. Але чи грають вони у чотирьох, чи у п’ятьох, ми до цього готові. Це нормальні речі у футзалі. Це не щось надприродне. Я думаю, ми готові до будь-якої гри, яку запропонує нам суперник. Але перш за все потрібно виходити від своєї гри. Я надіюся, нам десь це виходить, тому будемо надіятися на краще.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 4
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 18
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.