Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 31 марта 2014, 01:41
2465
0

Ничейный синдром Энергии продолжился в Хмельницком

Команда Александра Косенко в пятый раз подряд уходит с площадки с одним набранным очком

| Обновлено 31 марта 2014, 01:41
2465
0
Ничейный синдром Энергии продолжился в Хмельницком

«Якби перед матчем мені сказали, що ми зіграємо унічию, я би зрадів такому результату, але по такій грі ми мали усі шанси перемогти», - сказав після матчу головний тренер хмельницького «Спортлідера+» Віктор Мглинець. І справді, якщо взяти до уваги лише підсумок поєдинка, то чергове очко для подолян – це як манна небесна, проте хмельничани могли розраховувати і на більше.

Майже зі стартовим свистком суперники продемонстрували, що не відсиджуватимуться в обороні. Фактично кожна атака команди являла собою контратаку. Особливо у цьому плані старалися господарі поля, які почасту застосовували і пресинг.

Першого забитого м’яча, як і голу у відповідь, глядачам не потрібно було довго чекати. На четвертій хвилині Олексій Фетько наважився на удар з флангу і «смугастий» залетів точнічінько у лівий нижній кут. «Спортлідер+» міг і подвоїти перевагу, але постріл Максима Івонко парирував Володимир Кардаш, а після наступного «сейву» свого воротаря, львів’яни організували атаку, яка закінчилася голом. На п’ятій хвилині Михайло Грицина по правому флангу вийшов на кіпера хмельничан, але не став зближатися і ударом під поперечину зрівняв рахунок.

Опісля суперники лише набрали обертів і почергово наносили удари по воротах один одного. Воротарям вистачало роботи, і вони з нею справлялися вдало, аж поки Михайло Грицина не перехопив поперечний пас поблизу воріт «Спортлідера+». Гравець «Енергії» вийшов сам-на-сам з Максимом Лисенком та поцілив у дальній кут воріт.

Здавалося б, далі матч піде за уже стандартним сценарієм – суперник забиває, а «Спортлідер+» виступає у ролі статиста. Проте хмельничани за чотири хвилини зуміли тричі засмутити «енергетиків». Спершу Засенко оформив дубль. Андрій замкнув удар-простріл Ярослава Заворотного, а згодом №20 подолян з гострого куту поцілив точно під поперечину. Рахунок 4:2 став після того, як Олексій Фетько перехопив м’яча, відпасував на Володимира Сондака, а той з-меж карного розстріляв ворота гостей.

Такий перебіг подій змусив гостей випустити п’ятого польового гравця – Валерія Легчанова. Але на перерву суперники пішли за рахунку 4:2 на користь підопічних Віктора Мглинця.

Після перепочинку галичани практично завжди грали із «додатковим» Легчановим. І це принесло свої плоди тричі. На 22-ій хвилині Євгеній Рогачов реалізував вихід віч-на-віч із воротарем, а на 31-ій хвилині скористався прострілом Олександра Бондара. Перед цим же свій гол забив і Максим Павленко.

4:5 – і по грі «Спортлідера+» читалася безнадія. Господарі мали нагоди забити гол: Дмитро Калуков поцілив у стійку, непогано пробивав Володимир Сондак, але хмельничани не мали тієї впевненості, яка була на початку поєдинку. До того ж львів’яни «задавили» підопічних Віктора Мглинця п’ятим польовим гравцем, який виходив навіть за переможного для «Енергії» рахунку. Практично увесь матч гра точилася на половині поля подолян.

Все ж таки, «спортлідерці» зуміли забити п’ятий гол, допомогли у цьому самі «енергетики», які створили «пожежу» поблизу власного карного майданчику. М’яч опинився у ногах Дмитра Калукова, який пробив по порожнім воротах – у цей час голкіпер Володимир Кардаш залишив рамку незахищеною. «Енергія» знову намагалася «розкатати» суперника додатковим польовим гравцем, але реальну нагоду забити мала лише під кінець зустрічі – Євгеній Рогачов змарнував вихід сам-на-сам, програвши дуель Максиму Лисенку.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

«Спортлидер+ (Хмельницкий)» - «Энергия (Львов)» - 5:5 (4:2)

«Спортлидер+»: Максим Лысенко - Алексей Фетько, Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Сергей Рыбак - Андрей Засенко, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Ярослав Заворотный - Валерий Власович, Дмитрий Мартынюк,Максим Коробка
«Энергия»: Владимир Кардаш - Валерий Легчанов, Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Максим Павленко - Александр Бондарь, Михаил Грицына, Николай Грицына, Тарас Кузь - Сергей Коваль, Степан Струк

Арбитры: Геннадия Гора (Киев), Роман Плотников (Донецк)

 Алексей Фетько, 4, Андрей Засенко, 13, 15, Владимир Сондак, 17, Дмитрий Калуков, 36 - Михаил Грицына, 5, 9, Евгений Рогачев, 22, Максим Павленко, 27, Евгений Рогачев, 31
 Ярослав Заворотный, 34. - Александр Бондарь, 19.

Удары (в створ): 21 (13) – 30 (16).

СПОРТЛИДЕР+ – ЭНЕРГИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.