Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 марта 2014, 17:56
3362
9

Виктор ГРАЧЕВ: «60 на 40 в пользу Динамо»

Экс-игрок донецкого «Шахтера» ставит на победу «Динамо» в матче против «Днепра»

| Обновлено 28 марта 2014, 17:56
3362
9
Виктор ГРАЧЕВ: «60 на 40 в пользу Динамо»
Віктор ГРАЧОВ, екс-нападник «Шахтаря» 1980-х:
 
— Матч буде дуже принциповий. Так, він не все вирішує, але команда, яка здобуде перемогу, посуне свого конкурента в боротьбі за чемпіонство. Мені дуже цікаво буде подивитися рівень «Динамо», щоби зрозуміти, що київська команда на сьогодні собою являє. Адже по матчах із «Валенсією», відтак із «Таврією» та запорізьким «Металургом», про «Динамо» тяжко скласти якусь цілісну картину.
 
«Дніпро» зараз перебуває в дуже хорошій формі. Хуанде Рамос знає, як готувати команди до ранньої стадії змагань. «Шахтар» обпікся на цьому в попередньому турі. Я до того матчу не випадково говорив, що дніпропет­ровці — найсерйозніший суперник і в тому матчі може визначитися чемпіон. Якби гра на «Донбас Арені» закінчилася на користь «Шахтаря», то тему золотих медалей цього сезону практично можна було би закривати. Але виграв «Дніпро», отож питання чемпіонства залишається відкритим для чотирьох команд.
 
Майбутній матч в Дніпропетровську, гадаю, буде напруженим і, якщо хочете, нервовим. Не впевнений, що дві команди гратимуть на перемогу. Уважаю, що у цій зустрічі домінуватиме вичікувальна тактика. Нічия не стане поганим результатом для обох команд. Якщо ж хтось із суперників виграє, в нього буде більше перс­пектив на чемпіонство.
 
Хуанде Рамос довів у Європі, що він дуже сильний тренер. І в Дніпропетровську він крок за кроком йде до побудови команди, яка весь час боротиметься за чемпіонство. Саме таке завдання поставив йому Ігор Коломойський. Але Рамосу заважає нестриманість окремих гравців «Дніпра», психологія яких не відповідає рівню чемпіонів країни. Для того, щоби виграти «золото», треба мати характер, спокій, розум у діях на полі. Посадивши Зозулю (цей гравець надавав багато нервозності) в запас у грі із «Шахтарем», думаю, Рамос зрозумів цю ситуацію, що «Дніпро» в плані психологічної стійкості гравців програє й «Динамо», й «Металісту», і «Шахтареві». Це йшло не тільки на шкоду «Дніпру», а й на користь його суперникам. Нестриманість гравців «Дніпра», отримання ними жовтих і червоних карток нерідко ламало тактику, яку обирав Рамос. Але, схоже, тренер дніпропетровців із цією проблемою вже впорався. Мабуть, Рамос отримав карт-бланш од президента клубу.
 
Чим можуть команди здивувати одна одну? Таке враження, що всі (я читав і чув багато інтерв’ю футболістів, тренерів) сподіваються на те, що «Дніпро» у себе вдома гратиме другим номером. Але я так не думаю. Із яких міркувань усі фахівці стверджують, що «Динамо» буде діяти першим номером у Дніпропетровську? Це що, київське «Динамо» зразка 1975-го чи 1986-го років? Уважаю, Олег Блохін прекрасно розуміє, що його команді зручніше грати другим номером, що «Динамо» вміє дуже доб­ре робити. «Динамо» буде чекати свого шансу й, думаю, дочекається. Я більше схиляюся до перемоги киян — десь 60 на 40 відсотків. Це моє передчуття.

Украинский футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Посмотрите.. Бородач "Генадий Адольфович Кернес, тигр"
https://www.youtube.com/watch?v=rvW4qsyLddo#t=51
funnyFAN
его можно понять, ведь Днепр обычно когда рвет всех - проигрывает дырке, форс мажор так сказать. Обьективно Днепр сейчас сильнее.
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Кто писал статью то? Азиров)) Человек реально с Украинским не дружит..
"Рамос отримав карт-бланш од президента клубу" Од = Від!
"Уважаю, Олег Блохін" Уважаю = Вважаю!
alex8-48
У Грачева было погоняло Чарли Чаплин,но в отличии от великого артиста,он просто клоун.
FC Dnipro (FCDD) - FC Liverpool
Прочитайте его "Прогноз" накануне матча Шахтер - Днепр и все поймете Там так же не скупился на комплименты Шахтеру.. Шахтер сильней. На Донбасс Арене Днепр не выиграет. Будет уверенная победа Шахтера.. И тд и тп..
amp7
Грачик... Грачик... Раньше трезвее мысли были.