Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2065
0

День открытых дверей в ДЮФШ «Динамо»

Воспитанники киевского клуба вновь посетили родную школу

День открытых дверей в ДЮФШ «Динамо»

У четвер, 27 березня, дитячо-юнацька школа «Динамо» ім. В.В.Лобановського в черговий раз відкрила двері для ЗМІ та всіх бажаючих.

Не секрет, що дитячо-юнацька школа «Динамо» є однією з найкращих та найсильніших не лише в Україні та Європі, але й у всьому світі. Саме тут пізнавали ази гри мільйонів легендарні футболісти нашої країни, тут тренувалися та забивали свої перші м’ячі двоє володарів «Золотого м'яча», що є гордістю та унікальним досягненням будь-якої спортивної школи. А якщо перераховувати всі регалії випускників динамівської школи, доведеться списати не одну сотню аркушів паперу.

Тут, на вулиці Салютній, 35, що на Нивках, щодня працюють десятки молодих хлопців, які в майбутньому стануть елітою вітчизняного футболу. Можливо, не всі, й тим паче не одразу, але навчання та виховання в динамівській школі залишиться з ними на все життя.

Віце-президент «Динамо» Олексій Семененко, привітав присутніх та представивши поважних гостей, серед яких були Володимир Мунтян та Олексій Михайличенко, а також заступник генерального директора «Динамо» Сергій Мохник та скаут «біло-синіх» Олександр Голоколосов.
 

На зустрічі з батьками та ЗМІ старший тренер школи Олександр Іщенко неодноразово акцентував увагу, що тут керуються принципом повної відкритості в роботі в усіх сферах життєдіяльності. Спочатку день відкритих дверей планувалося провести ближче до Великодня, але, зважаючи на останні події та висловлювання окремих особистостей у відомій футбольній передачі, подібний захід став актуальним саме зараз.

Першим слово взяв сам Олександр Олексійович. Звертаючись до батьків та ЗМІ, він розповів, що за останні два роки тренерський склад школи зазнав серйозних змін, оскільки з’явилися 11 нових тренерів, причому дев'ятеро з них - колишні футболісти, які в різні часи захищали кольори «Динамо» (Юрій Дмитрулін, Олег Венглинський, Сергій Беженар, Артем Яшкін та інші). Відбулися кадрові зміни й в інших галузях життя ДЮФШ.

Що стосується більш буденних питань, а особливо сплати за навчання в школі та екіпірування хлопців, старший тренер додав, що грошей у батьків ніхто не брав і не бере, а голови батьківських комітетів контролюють усі господарські питання до дрібниць, щоб не говорили сторонні люди та футбольні «експерти».

Дворазовий номінант на «Золотий м'яч» та вихованець дитячої школи «Динамо» Олексій Михайличенко провів тут сім років, і з радістю згадує ті часи. Уславлений динамівець був більш категоричним щодо слів, які пролунали з екрану телевізора, й додав, що якщо й з'являються якісь питання або проблеми, то говорити та обговорювати їх мають право лише ті, хто компетентний у цій темі, закликавши припинити даремно базікати та ображати інших.

Володимир Мунтян, згадуючи свої юні роки, розповів, як тоді молоді столичні футболісти заздрили учням-динамівцям, і як кожен мріяв опинитися на їхньому місці. Удача посміхнулася самому Мунтяну лише в 16 років, коли його було зараховано до «Динамо». Володимир Федорович додав також, що чим більше дітей отримають футбольну освіту в динамівській школі, тим більше користі та слави це принесе вітчизняному спорту. Адже недарма зараз у різних командах УПЛ основними футболістами своїх клубів є відразу 23 вихованці школи на Нивках.

Після завершення офіційної частини заходу батьки та журналісти отримали чудову можливість поспілкуватися з керівництвом школи, працівниками, а також просто відомими футбольними особами. Більше того, кожен бажаючий зміг на власні очі подивитися на умови проживання, навчання та роботи юних динамівців, що важливо в процесі їхнього становлення як футболістів і, в першу чергу, як особистостей.

Sport.ua

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей
Футбол | 26 апреля 2024, 16:11 20
Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей

Даниила Игнатенко обвинили в расистских высказываниях

Гендиректор Черноморца прокомментировал перенос матчей с Шахтером в Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 19:41 135
Гендиректор Черноморца прокомментировал перенос матчей с Шахтером в Киев

Анатолий Мисюра – о решении одесского клуба сыграть два матча в столице

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.