Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2354
0

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ми дали велику фору – доганяти тяжко»

«Локомотив» – «Кардинал-Ровно» – 1:0. Послематчевый комментарий главного тренера ровенчан

Сергій ПІДДУБНИЙ: «Ми дали велику фору – доганяти тяжко»

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинал-Рівне»:

- По грі я до своєї команди претензій не маю. Вважаю, що ми сьогодні гідно виглядали, створили особливо у другому таймі чимало моментів. Могли переломити гру – зіграти як внічию, так і виграти. Але, як говорять тренера, це футбол, футзал – він непередбачуваний. Можна виграти, можна й програти, не можна спрогнозувати, як це станеться. Сьогодні, бачите, десь недоіграли, гол пропустили, а відігратися не змогли.

- Чого не вистачило, щоби дотиснути «Локомотив» у грі з п’ятим польовим?
- Я все ж таки вважаю, що треба подивитися, що ми дещо запізно пішли з п’ятим. Бо тут саме таке покриття, яке не дозволяє грати швидко. Важке покриття – м’яч швидко не переміщається, і тому було б треба більше часу для того, щоб у грі на п’ятого відчути ці передачі. Якщо на паркеті за три хвилини з п’ятим можна створити цілу низку моментів, то в цьому залі в два рази треба більше часу, щоб звикати.

- Що можете сказати, шанси на плей-офф є, чи вже все?
- Ви мені й торік це питання задавали – шанси завжди є. Якщо брати теоретично, ми відстаємо при пропущеній грі на 9 очок, і в нас є між собою зустріч з «Енергією», яка є саме нашим ближнім конкурентом. То теоретично ми їм програємо три очка – якщо ми зможемо обіграти їх дома, ще шанси є. Ми граємо дві гри з Хмельницьким, дві гри з «ЛТК», і дома з «Ураганом», і дома з «Енергією». Ми можемо ще поборотися, хоча доганяти тяжко. Зараз вже можу прокоментувати, що три гри, які ми програли поспіль, я не звинувачую суддів, але після тих ігор визнали, що були суддівські помилки і суддів дискваліфікували – ми три програли і втратили 9 очок. Це ми дали велику фору – доганяти тяжко, і гравці в нас десь вчаться, набираються досвіду. Ми грати будемо по-любому, я, як тренер, радий тим, що в нас така команда, що, незважаючи на різні проблеми, хлопці не здаються, завжди прагнуть бути з оптимізмом. Я десь шукаю ключики, щоб їх підбадьорити, і дома при наших вболівальниках ми рубаємося до останнього.

Анатолій ПОДВОЙСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.