Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 марта 2014, 09:19
1377
1

Карпаты деклассировали Тернополь

Подопечные Александра Севидова забили в ворота соперника шесть безответных мячей

| Обновлено 09 марта 2014, 09:19
1377
1
Карпаты деклассировали Тернополь
fckarpaty.lviv.ua

Спарингом проти ФК «Тернопіль» карпатівці таки закрили етап товариських матчів і тепер готуватимуться безпосередньо до старту офіційного сезону. Тернополяни, як і попередній суперник «левів» – стрийська «Скала», представляє другу лігу, однак веде боротьбу за путівку до першого дивізіону. Зважаючи на це, «городяни» трохи більше атакували, аніж «Скала», але у підсумку пропустили у свої ворота одразу шість голів.

Розгром тернополян почав Младен Бартуловіч. Хорват перехопив м’яча біля штрафного суперників, прорвався до карної зони, де був відверто завалений Дубчаком. Попри протести гостей, мовляв, матч товариський, головний суддя Юрій Можаровський показав захиснику червону картку. Але в меншості «Тернопіль» не залишився – Дубчака замінив Богданов. А Бартуловіч спокійно реалізував пенальті – 1:0.

Як виявилося, цей гол став єдиним у першому таймі. Хоча моментів для того аби збільшити рахунок не бракувало, при чому в обох команд. Тернополяни намагалися досить активно загрожувати воротам спершу Ільющенкова, а потім і Мисака, однак до небезпечних ударів справа доходила не часто. Досить непогані шанси гості змарнували, коли арбітр призначав просто таки забійні штрафні, однак вдало перекинути стінку молоді гравці не могли.

«Карпати» ж могли забивати зусиллями Даушвілі та Гладкого. Зокрема, грузин смачно приклався до м’яча, але круглий влучив у штангу, а нападник у падінні пробив повз стійку після навісу Бартуловіча. До слова, хорвата довелося змінювати за кілька хвилин до кінця першого тайму. В ігровому епізоді суперник розбив Младену голову, тож замість нього вийшов Зеньов. Одразу заспокоїмо уболівальників – другий тайм хорват дивився вже переодягненим, лише з пластирем біля скроні. Саме же Зеньов, який, нагадаємо, через травму пропустив другі збори, легко вписався в ігровий малюнок і відзначився дублем. Вже на початку тайму провалилася оборона «Тернополя», естонець вийшов на ворота і спокійно закотив круглого у ближній кут. Другий гол Зеньов забив після передачі Сергійчука – він перекинув воротаря, який кинувся на перехоплення. Між цими голами відзначився ще й Дмитро Льопа. Отримавши м’яча на лівому фланзі, він влетів до штрафного, красиво обігрався з Гладким і пробив без шансів для воротаря тернополян.

Але й на цьому карпатівці не зупинилися. Олександр Севідов провів велику кількість замін, відповідно, відзначитися навіть в товариському матчі хотілося усім. Але вдалося це зробити двом. Спершу Євген Бохашвілі красиво розібрався у штрафному суперника – він розкидав захисників і невідпорно пробив у дальній кут. А за кілька секунд до фінального свистка, потенційний новачок «Карпат» Михайло Сергійчук скористався черговою помилкою оборони і з-за меж штрафного пробив повз кіпера, який кинувся рятувати ситуацію. Тож 6:0 – впевнена перемога «зелено-білих».

«Карпати» - «Тернопіль» - 6:0
Голи: Бартуловіч, 9 (пен.), Зеньов, 47, 73, Льопа, 69, Бохашвілі, 87, Сергійчук, 90.

«КАРПАТИ»: Ільющенков (Мисак, 30, Підківка, 60), Пашаєв (Новотрясов, 66), Балажіц (Ковєль, 76), Пластун (Гітченко, 66), Мартинюк (Мірошніченко, 66), Голодюк (Чачуа, 46), Даушвілі (Бохашвілі, 70), Федорчук (Льопа, 63), Бартуловіч (Зеньов, 42, Васін, 79), Пучковський (Страшкевич, 54), Гладкий (Сергійчук, 70).
«ТЕРНОПІЛЬ»: Плетиницький, Дубчак (Богданов, 9), Курільський, Курилов, Кондзьолка, Атласюк, Полянчук (Пастернак, 63), Тарабалка (Сороцький, 65), Чорний, Гаврилюк (Сурмай, 77), Мединський (Грум’як, 46).
Попередження: Полянчук, 8.
Вилучення: Дубчак, 9.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

ОФИЦИАЛЬНО. Нагельсманн продлил контракт со сборной Германии
Футбол | 19 апреля 2024, 13:15 0
ОФИЦИАЛЬНО. Нагельсманн продлил контракт со сборной Германии

Новое соглашение будет действовать до завершения чемпионата мира 2026 года

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadim_odynets
опа Миха тут