Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4869
0

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Другий тайм був повністю за нами»

«Спортлідер+» – «Ураган» – 0:4. Післяматчеві коментарі головного тренера хмельничан

Віктор МГЛИНЕЦЬ: «Другий тайм був повністю за нами»

Віктор Мглинець, головний тренер «Спортлідера+»:

- Я думаю, що навіть прості поціновувачі футзалу помітили, що було два різних тайми. Якось важко нам вдається подолати бар’єр серйозного суперника, хоча і в «Урагані», і в «Локомотиві» грають ті ж самі люди з двома руками і двома ногами. В перерві ми по-чоловічому поговорили, що нема чого і кого боятися. Кінцівка першого тайму це показала. Почали більш агресивно грати і моменти з’явилися. В принципі, я рахую, що другий тайм був повністю за нами, але, на жаль, не вистачає нам майстерності, відмовок стосовно нефарту немає. Якщо глянути на голи, то м’яч у наші ворота сам докочувався, а у нас же, здавалося, що м’ячу нема куди діватися, але ми не забиваємо. Тому, я думаю, що саме кваліфікація гравців десь бажає бути кращою. Але це поправимо. Ми знаємо над чим працювати. Шкода, що поступилися з рахунком 0:4, хоча виглядали ми гідно, особливо у другому таймі.

- Ворота сьогодні захищав Павло Хомин.
- Я рахую, що з воротарем ми вгадали. Це нормальна ситуація, коли після поразки стоїть інший воротар. Я рахую, що він в пропущених голах не винний, а що стосовно гри руками, ногами, страховки гравців і підказок, то це допомагає команді, і те, що, зберігаючи м’яч, ми віддаємо воротарю і можемо починати атаку, також добре. Голкіпер як п’ятий польовий гравець, і ми можемо через нього зіграти. Гра показала, що хлопці не боячись віддають м’яча назад і починає розвиватися атака.

- Події в Україні впливають на команду? Можливо варто було перенести наступні тури?
- Звичайно. Зараз дуже серйозна ситуація. У кожного є сім’я, знайомі, друзі, рідні у тих регіонах, де зараз напружена ситуація. Я думаю, що це впливає на настрій гравців, психологічний стан, мікроклімат в колективі, і, можливо, дійсно було би правильно перенести наступні тури. Ми не байдужі до сьогоднішніх подій в Україні. Боязно уявити, як надалі розвиватимуться події і на скільки це все серйозно.

- Чи не буде страшно їхати на матчі чемпіонату у Східну Україну?
- Я не думаю, що у нас є якісь протиріччя із Східною Україною. Я не бачу у цьому якихось проблем. Є штучне розпалювання ворожості між Сходом і Заходом – це єдине, через що можуть перенести матчі на певний термін. Але я рахую, що країна єдина, і всі чудово розуміють, що ми повинні жити у мирі.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.