Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 февраля 2014, 13:11
859
0

Младен БАРТУЛОВИЧ: «Оценку сборам даст чемпионат»

Форвард «Карпат» о сборах своей команды

| Обновлено 23 февраля 2014, 13:11
859
0

Після матчу проти македонського «Хорізонта» Младен Бартуловіч підсумував турецькі збори. Але спершу він поділився своїми думками щодо трагічних подій в Україні.

«Я вже пройшов через одну війну. Не хочу пройти через другу. Моя сім’я живе в Україні. Тут моя дружина і донька. Звичайно, я переживаю за все, що відбувається в Україні. Дуже важко читати тривожні новини. Україна втратила багатьох людей, від цього стає дуже сумно і страшно...»

«Щодо зборів, то ми всі дуже добре попрацювали. Але давати оцінку нашій роботі наразі не час. Оцінку дасть чемпіонат. Коли він закінчиться, то будемо рахувати очки і побачимо як ми попрацювали на зборах – добре чи погано».

«Про нашого останнього суперника – македонського «Хорізонта» я чув ще влітку, коли він грав проти хорватського «Хайдука» у єврокубках. Зараз вони з «Работнічками» є грандами македонського футболу. Однак рівень у них нижчий, аніж в українському чемпіонаті, думаю, це було видно на полі».

«Гол зі штрафного? Ми відпрацьовуємо такі навіси. Воротар зробив крок вперед, до того ж він не високий. Пішов на подачу і отримав м’яча за комірець. Я очікував на такий розвиток подій: у попередньому матчі проти білоруського «Шахтаря» зі схожої позиції влучив у перекладину. Цього разу м’яч залетів у ворота» – підсумував хавбек «зелено-білих».

ФК Карпаты

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.