Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 февраля 2014, 07:50
928
0

Карпаты на сборах обыгрывают солигорский Шахтер

Новотрясова и Гладкого приносят победу украинской команде

| Обновлено 20 февраля 2014, 07:50
928
0
«КАРПАТИ» 1-й тайм: Мисак, Мартинюк, Даушвілі, Новотрясов, Пашаєв, Голодюк, Чауа, Страшкевич, Бартуловіч, Васін, Гладкий.
 
«КАРПАТИ» 2-й тайм: Ільющенков, Мірошніченко, Балажіц, Новотрясов, Костевич, Мартинюк, Чачуа, Льопа, Пучковський, Васін, Ковєль.
 
Головний тренер – Олександр Севідов.
 
«ШАХТАР»: Котенко (Копанцов, 46), Юревіч (Цеван, 60), Янушкевич (Васілевський, 90), Клімявічус (Іванов, 65), Матвейчік (Золотов, 60), Сора (Тупчий, 46), Ріус (Ковальов, 46), Старгородський (Ґурулі, 46), Сілюк (Кашевський, 46), Петров (Вергейчік, 46), Януш (Осипенко, 30, Юрченко, 70, Лєбєдєв, 89).
 
Головний тренер – Сергій Боровський.
 
Голи: Новотрясов, 25, Гладкий, 29.
 
Солігорський «Шахтар», який переглядає велику кількість потенційного підсилення, став десятим суперником «Карпат» на зимових зборах в Туреччині. До білорусів карпатівці відправилися в гості, у містечко Сіде, кілометрів за 80 від свого готелю. Але попри формальних господарів поля, білоруси у футбольному плані такими не стали. Лише на початку гри вони намагалися час від часу загрожувати воротам Романа Мисака, але особливої небезпеки створити не могли. І це зважаючи на украй експериментальну оборону «зелено-білих»: у центрі захисту розташувався Муртаз Даушвілі та Артур Новотрясов. 
 
Хоча, варто сказати, що ця пара каші не зіпсувала. Даушвілі грав у своєму звичному стилі – жорстка боротьба з підкатами. Правда, коли ситуація зміщалася до карної зони, Буба намагався діяти більш акуратно та обережно. Щодо Новотрясова, то карпатівський новачок також на полі не загубився. В обороні діяв він впевнено, а ще забив свій перший гол у новій команді. 
 
Ще до нього «Карпати» змогли нав’язати супернику свої умови гри. Гладкий, Васін та Бартуловіч отримали достатньо свободи попереду, і це при тому, що в обороні «Шахтаря» грали досвідчені Клімявічус та Юрєвіч. Але вони та їхні партнери не могли стримати Васіна, який постійно підставлявся під удари і заробляв штрафні для своєї команди. Після одного з таких штрафних Младен Бартуловіч поцілив у перекладину. Воротар білорусів лише рукою махнув – якраз заходило сонце, що світило кіперу просто в очі. З другої спроби вийшло ще краще. Васіна збили неподалік кутового прапорця і Младен несподівано для всіх вирішив підкрутити м’яча у дальній кут. Усе відбувалося приблизно так, як хорват забив у ворота донецького «Шахтаря». Цього разу не обійшлося без невеликого рикошету – Новотрясов підставив ногу і зрізав м’яча у сітку. 
 
Дальні удари від Старгородського та проходи Сілюка так і не змогли принести загрози воротам Мисака. Натомість «Карпати» в атаці діяли більш прагматично. Накрутивши на фланзі кількох суперників Вадим Страшкевич виконав нехитрий навіс на дальню штангу, де Олександр Гладкий без жодного опору зі сторони суперника спокійно пробив головою і вдруге вклав круглого в сітку 2:0.
 
По перерві Олександр Севідов виконав цілу низку замін. На жаль, попри велику кількість спроб та атак, карпатівцям у другому таймі не вдалося бодай раз всерйоз потурбувати кіпера «Шахтаря». Так, Васін, Костевич і Чачуа орієнтувалися на лівий фланг, Пучковський у силовій манері проривався з правого. Не допомогли і дальні удари від Балажіца – усе в молоко. 
 
Можливо, другий тайм частково зіпсував загальну картину, адже у таймі першому «Карпати» виглядали свіжо і впевнено, не даючи шансів своїм суперникам. Але, мабуть, і такі відрізки на зборах потрібні, щоб було видно, де в команди не все ідеально. У підсумку ж «зелено-білі» довели матч до спокійної і впевненої перемоги 2:0. Тепер на команду чекатиме ще один товариський матч, після чого «леви» повернуться додому і готуватимуться до першого офіційного поєдинку в 2014 році.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Свитолина с баранкой разгромила экс-5-ю ракетку на крупном турнире в Риме
Теннис | 10 мая 2024, 19:05 11
Свитолина с баранкой разгромила экс-5-ю ракетку на крупном турнире в Риме

Элина в двух сетах разобралась с Сарой Эррани в 1/32 финала соревнований WTA 1000

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.