Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5863
0

МИХАЙЛЕНКО: «Приємно забивати в футболці збірної України»

Гравець молодіжної збірної України та «Спортлідера+» Дмитро МИХАЙЛЕНКО про матчі у Франції

МИХАЙЛЕНКО: «Приємно забивати в футболці збірної України»

Гравець ФК «Спортлідер+» Дмитро Михайленко у інтерв’ю клубній прес-службі розповів про враження від ігор в складі молодіжної збірної України проти французьких однолітків, а також поділився думками стосовно найближчого матчу в Екстра-лізі, в якому подоляни зіграють із «Кардиналом-Рівне»

- Дмитре, для тебе ігри в складі збірної України вже не є дебютними, оскільки ти і раніше залучався в склад молодіжної збірної країни. Тим не менш, кожен виклик в збірну для гравця це визнання і відповідальність. Як склалися нинішні збори та ігри?
- Збори розпочалися 6 лютого в Луганську і продовжувались чотири дні. Всі хлопці працювали на повну, конкуренція була висока, оскільки в збірній команді завжди престижно грати. Після цього з 18 гравців було відібрано 12, які і вирушили у Францію. Керівництвом Асоціації футзалу України на чолі з Сергієм Владико перед нами були поставлені найвищі завдання на ці матчі, і приємно, що вдалося перемогти та достойно захистити честь нашої країни.

- Відверто кажучи, чотири дні на підготовку це зовсім небагато. Вдалося відчути командний дух, хоч трішки зігратися?
- Так, чотири дні – це зовсім небагато, але за цей час Роман Миколайович кожному вказав на наші помилки та недоліки і зміг вималювати ту модель гри, яка буде приносити результат.

- Що відчував, коли забив гол у ворота французької «молодіжки»?
- Емоції переповнювали. Дуже приємно забивати м’ячі в футболці збірної України, та відчувати, що приносиш їй користь.

- Де краще грати: за кордоном чи на рідному майданчику?
- Ну, звісно, краще грати на своїй арені. Тут головний фактор – вболівальники, які тебе підтримують. Але треба сказати, що і у Франції було багато глядачів на наших матчах, і перед ними теж було потрібно показати хорошу гру, що нам і вдалося.

- Після двох ігор збірної важко переключатися на матчі національного чемпіонату?
- Для мене особисто такий ігровий ритм вперше. Звичайно, різниця в часі, далекі перельоти, але все буде добре. Головне – це грати і тренуватися, наполегливо працювати над собою та постійно самовдосконалюватися.

- Які очікування від найближчого матчу внутрішньої першості, у якій «Спортлідер+» поміряється силами з одним із своїх найпринциповіших опонентів, «Кардиналом-Рівне»?
- Від цієї зустрічі очікую в першу чергу безкомпромісної боротьби та цікавої гри. Рівненська команда дуже чудово укомпеклектована, багато в ній досвідчених виконавців, і вона ніколи не пробачає помилок, тож треба буде з перших секунд нав’язувати свою гру.

www.sportlider.km.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.