Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 февраля 2014, 09:28
795
0

Волынь и Крылья Советов голов не забили

Очередной спарринг луцкого клуба завершился сухой ничьей

| Обновлено 16 февраля 2014, 09:28
795
0
Волынь и Крылья Советов голов не забили
fcvolyn.net

«Волинь» у суботу продовжила серію спарингів і зіграла контрольний матч із російсьими «Крильми Совєтів». Суперник лучан, який перебуває на 10-му місці у російській Прем`єр-лізі, нещодавно поступився луганській «Зорі» 0:1, а вранці переміг словацьку «Жиліну» 2:0. Нагадаємо також, що рік тому у Туреччині суперники також змагалися у товариській грі і тоді за 3 хвилини до фінального свистка росіяни забили єдиний гол у матчі.

Попри дощову погоду, яка вирує на середземноморському узбережжі Туреччини останніми днями, волиняни і самарці сьогодні відіграли на хороших швидкостях і матч відзначився великою кількістю і моментів, і боротьби на кожному клаптику поля. На жаль, відзначити перемогою день народження одного з тренерів клубу - Володимира Дикого - не вдалося...

Перший тайм був явно за номінальними гостями: лучани володіли більше м'ячем і територіальною перевагою, заробили більше стандартів. Найкращі ж моменти суперники створили наприкінці тайму. Бабатунде після контратаки на 37 хвилині влучив у стійку із 16 метрів, а Семшов з 7 метрів не переграв у ближньому бою Артема Кичака.

«Волинь» традиційно зіграла другий тайм іншим складом, самарці ж робили свої заміни під час гри. Наступна 45-хвилинка була в сенсі ініціативи вже більше за росіянами. Вони більше били по воротам Неділька (честь і шана нашим кіперам, які зберегли ворота на замку), а лучани грали на контратаках. Відзначимо і велику кількість фолів – це пояснимо не тільки жорсткістю боротьби, але й погодними умовами – туман істотно ускладним дії суперникам. Найкращі моменти у «Волині» створили Гошкодеря та Масло. Віталій із «вбивчої» позиції не переграв Веремка, а Ян зі штрафного влучив сильним ударом у кіпера самарців.

Відтак – чергова нічия лучан у Белеку 0:0. Наступний спаринг «Волинь» проведе у понеділок 17 лютого проти братиславського «Слована» - лідера словацького чемпіонату. Початок гри о 15.00.

«Волинь» - «Крилья Совєтів» - 0:0

Склад «Волині»:
1 тайм: Кичак - Сімінін, Шершун, Приндета, Немчанінов - Рогач, Шабанов - Бабатунде, Бікфалві, Мемешев - Хомченко.
2 тайм: Неділько – Годований, Масло, Р.Никитюк, Шіш – Кінаш (Задерецький, 70), Скоба – Матей, Рамон (Чорномаз, 75), Гошкодеря – Козьбан (Петров, 70).

«Крилья Совєтів»: Веремко, Ятченко, Таранов, Амісулашвілі, Форбс (Махмудов, 30, Чочієв, 80'), Нємов, Драгун, Цалагов, Аджинджал (Палієнко, 76), Семшов (Павленко, 68), Кабайеро (Корніленко, 72).

ФК «Волынь»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.