Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 февраля 2014, 19:11
662
0

Волынь изменила расписание товарищеских матчей

Команда Виталия Кварцяного проведет дополнительный спарринг на учебно-тренировочных сборах в Турции

| Обновлено 14 февраля 2014, 19:11
662
0
Волынь изменила расписание товарищеских матчей
fcvolyn.net

 

«Волинь» продовжує свій другий турецький НТЗ у Белеку. Вчора команда відновлювалася після спарингу про ти боснійського «Олімпіка». По обіді «хрестоносці» відвідали спаринг іншої української команди – донецького «Металурга» - проти пітерського «Зеніту». Звісно, «волиняни» і цікавий матч побачили, і зі своїм колишнім півоборонцем Анатолієм Тимощуком поспілкувалися. Останній вийшов на поле у складі пітерців у другому таймі і допоміг влаштовувати розгром донеччанам 5:0…

Сьогодні ж тренування відновилися і попереду у лучан ще один цікавий спаринг. У суботу в 17.30 «Волинь» зіграє контрольний поєдинок проти самарських «Крильєв Советов». «Крильця» цього дня зіграють дві ігри різними складами – вранці проти словацької «Жиліни» та увечері проти «Волині». «Волинь» не вперше суперничає на зборах із «Крильями», які нині ідуть на 10 місці в російській Прем`єр-лізі. Торік в Туреччині росіяни вирвали перемогу на останніх хвилинах – 1:0. Поєдинок «Волині» та «Криль» відбудеться на стадіоні готелю «Kaya Palazzo».

Водночас керівництво лучан домовилося про новий спаринг, який відбудеться у понеділок 17 лютого. Суперником «Волині» стане словацький «Слован» (Братислава») – лідер словацької Цоргонь-ліги. Таким чином на другому турецькому зборі «Волинь» матиме відразу трьох словацьких спаринг-суперників – «Сеніцу» (1:1), «Слован» (17.02) та «Жиліну» (18.02).

ФК «Волинь»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.