Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
876
0

Анатолий ПОПОВ: «Арбитраж - почетная миссия»

В Доме футбола состоялся семинар арбитров НШФА второго года учения

У вівторок, 11 лютого, у Будинку футболу відбувся семінар слухачів «Національної школи футбольного арбітра» другого року навчання.
 
У відкритті заходу взяли участь перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов, асистент куратора системи арбітражу в професіональному футболі України Лучано Лучі, голова Комітету арбітрів ФФУ Василь Мельничук та керівник «Національної школи футбольних арбітрів» Ігор Іщенко.
 
«Арбітраж - почесна місія. Арбітри - люди, що представляють нашу країну і найпопулярніший вид спорту. До цих людей у футболістів має бути повна довіра. Адже від об'єктивності ваших рішень залежить доля гравців і команд. Вам потрібно повністю сконцентрувати свою увагу на ремеслі, яке ви обрали. Все залежить від вас: як ви зумієте реалізувати надані можливості та самоорганізуватися у критичні моменти. Хотілося б побажати вам успіхів, стійкості, терпіння і рішень, що викликатимуть повагу. Сподіваюся, ми побачимо багатьох з вас на футбольних полях України та Європи», - привітав учасників під час відкриття семінару Анатолій Попов.
 
Декілька слів настанови для молодих слухачів мовив і Лучано Лучі, який побажав майбутнім арбітрам завжди ставити перед собою найвищі цілі та проводити щоденну кропітку роботу заради їх виконання: «Коли ми з П’єрлуїджі Колліною тільки-но приїхали до України, у вітчизняному футболі вистачало проблем, пов’язаних з якістю арбітражу. Наразі нам вдалося гармонізувати рівень українського арбітражу з європейським. Вам необхідно ставити перед собою найвищі цілі та домагатися їх виконання. Футбольний газон буде вашим основним суддею. Щоб в один прекрасний день опинитися на найвищому рівні, вам знадобляться постійні тренування, відмінний рівень підготовки, серйозне ставлення до справи і найвищий рівень концентрації. Ми потребуємо резерви на майбутнє і всерйоз на вас розраховуємо».
 
Після завершення вступної частини семінару відбулись педагогічне тестування арбітрів з Правил гри у футбол та презентація програми другого етапу навчання у НШФА. Учасники заходу прослухали інформацію щодо вимог з фізичної підготовки, які пред’являються до арбітрів з футболу, та медичного огляду.
 
Під час другої частини семінару арбітри провели аналіз відеоматеріалів з приводу трактувань та вимог ФІФА, УЄФА та ФФУ щодо базових положень Правил гри з футболу.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.