Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 февраля 2014, 12:39
1823
0

Тарас ПАВЛИВ: «Мы решили дать Ковелю второй шанс»

Но нападающий будет начинать в «Карпатах» с большого минуса, считает глава ГО «Всегда верные»

| Обновлено 11 февраля 2014, 12:39
1823
0
Тарас ПАВЛИВ: «Мы решили дать Ковелю второй шанс»

Голова громадської організації «Завжди вірні», що об’єднує уболівальників львівських «Карпат» і є управляючою стороною клубу, висловив позицію щодо резонансного повернення до складу «левів» білоруського нападника Лєаніда Ковєля.

– Тарасе, зважаючи на «особливу» історію взаємостосунків гравця і клубу, чи враховувалась при підписанні контракту з ним думка «Завжди вірних»?
– Безперечно, інакше бути і не могло. Насамперед з боку менеджменту нам були озвучені доволі прийнятні умови фінансової сторони цієї угоди, що були нами погоджені. Стосовно так би мовити моральної сторони, то було вирішено дати Ковєлю другий шанс. Крім того, футболіст пообіцяв з нами зустрітися і розповісти про те, чим була зумовлена його поведінка в той час, коли він втікав з клубу. Тоді і поговоримо з ним детально про те, як він зможе розпорядитися цим шансом.

– Тож яку саме позицію займають «Завжди вірні» у питанні повернення Ковєля?
– Скажу як є: Ковєль не починає у «Карпатах» з нуля як інші футболісти, котрі приїздять до Львова. Він починає з великого мінусу. Якщо він не зможе довести своє право називатися карпатівцем, ми будемо ставити питання перед менеджментом про те, щоб він залишив клуб. Якщо ж він буде старатися і доводити, навіть не буде «зіркою», але реально буде прагнути допомогти клубу, тоді інша справа, думаю, що ставлення до нього зміниться.

– Ковєль висловив готовність зустрітися з фанами, щоб розставити всі крапки над «і»...
– Так, коли команда повернеться з тренувальних зборів, «Завжди Вірні» запросять усіх охочих поспілкуватись з гравцем. Зокрема, запитаємо, чому тоді так сталося, можливо, ми чогось не знаємо. Запитаємо, чому футболіст хоче повернутися в «Карпати». І тоді вже зробимо висновки, можливо, переоцінимо цю ситуацію. Бо зараз, говорю відверто, це повернення сприймається більш скептично, ніж позитивно.

– Як ти особисто з трибун стадіону зустрічатимеш повторний дебют гравця?
– Ніяк. Повторюсь: він починає свою нову історію в «Карпатах» навіть не з нуля, а з великого мінусу. А далі все буде в його руках – якщо з часом заслужить на підтримку, то отримає її сповна.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.