Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 февраля 2014, 10:38
2341
0

Женская сборная Украины переиграла турецкий Антальяспор

Украинки провели контрольный поединок на сборах в Турции

| Обновлено 11 февраля 2014, 10:38
2341
0
Женская сборная Украины переиграла турецкий Антальяспор
Другий день перебування національної жіночої збірної України у турецькому Белеку дещо відрізнявся від першого. На відміну від неділі, у понеділок на футболісток чекало не лише тренування, а й контрольна гра. Але про все по порядку.
 
Ранкове заняття почалось із привітань іменинниць, які святкували свої дні народження протягом останніх двох місяців - гравців збірної Валентини Котик, Людмили Пекур, Алли Лишафай, Ольги Бойченко, Ольги Басанська, а також лікаря команди Ірини Лапшиної.
 
Після цього дівчата були розділені на групи, в яких вони виконували різноманітні вправи з м’ячем. Футболістки охоче виконували усі завдання, граючи до кінця в кожному епізоді. Голкіпери в цей час знову працювали окремо під керівництвом тренера воротарів Олександра Митька. В кінці тренування знову була двостороння гра, але в цей раз лише на одній половині поля.
 
По обіді на українську збірну чекав контрольний подинок проти жіночого клубу «Антальяспор», який виступає в чемпіонаті Туреччини. Наша команда розпочала «з місця в кар’єр»: вже на 53-й секунді зустрічі Дарія Апанащенко наважилась на дальній постріл і м’яч затріпотів у лівому верхньому куті воріт суперника − 1:0. Після голу підопічні Анатолія Куцева повністю контролювали гру. Дуже активно працювали фланги, Людмила Пекур та Ольга Бойченко. В центрі поля гру вели Віра Дятел, Валерія Альошичева та Дарія Апанащенко. На 16-й хвилині Пекур скористалась помилкою захисту турецької команди і подвоїла рахунок. А за десять хвилин усі аплодували  пасу-цукерці від Апанащенко і чудовому виконанню останнього удару від Дятел − 3:0. На 32-й хвилині та ж таки Віра Дятел точно віддала передачу на Ольгу Бойченко, яка потужним пострілом вколотила м’яч у ворота − 4:0. За такого рахунку команди пішли на відпочинок.
 
По перерві у складі збірної України відбулось дев’ять замін, але розстановку сил на полі це не змінило. Українки продовжили насідати на ворота суперника і ще двічі змусили турецького голкіпера виймати м’яч із сітки. На 55-й хвилині сольний прохід Юлії Корнієвець увінчався точним ударом в дальній кут, а ще за 25 хвилин Надія Хаванська використала чудову передачу від Ольги Овдійчук, встановивши остаточний рахунок − 6:0.
 
Україна − «Антальяспор» - 6:0
 
Голи: Апанащенко (1), Пекур (16), Дятел (26), Бойченко (32), Корнієвець (55), Хаванська (80)
 
Україна: Зварич (в), Басанська, Масальська, Котик, Лишафай, Апанащенко, Пекур, Дятел, Романенко, Бойченко, Альошичева
 
На заміну виходили: Самсон (в), Кравець, Василюк, Хаванська, Андрущак, Яковишин, Корнієвець, Овдійчук, Вороніна

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.