Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 07 февраля 2014, 17:56
1257
0

Михаил ФОМЕНКО: «Будем еще смотреть игры соперников»

Главный тренер сборной Украины - о турнире в Израиле и предстоящем товарищеском матче с США

| Обновлено 07 февраля 2014, 17:56
1257
0
Михаил ФОМЕНКО: «Будем еще смотреть игры соперников»

Головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко поділився враженнями від перегляду футболістів під час матчів Об'єднаного Суперкубку в Ізраїлі і розповів про майбутню підготовку команди до тренувального збору перед товариським матчем зі збірною США.

- Михайле Івановичу, Ви були на матчах Об'єднаного Суперкубку в Ізраїлі, в якому брали участь донецький « Шахтар» і харківський « Металіст». Які у вас залишилися враження від продемонстрованого українськими клубами рівня футболу? Наскільки гравці, які потенційно можуть потрапити до заявки на товариський матч зі збірною США, готові до другої половини сезону?
- Все пройшло на хорошому рівні, команди продемонстрували гідний футбол. У гравців поки що різний ступінь готовності. «Шахтар» бере участь у Лізі Європі, тому гравці вже набули добрих фізичних кондицій , «Металісту» ж поки нікуди поспішати. У них ще є час підготуватися до весняної частини сезону.

Турнір відбувався у гарних умовах, при нормальному суддівстві. Погода теж не підвела, тож, вважаю, і організатори, і учасники, і глядачі отримали задоволення від цих змагань. Тепер хотілося б, щоб усі гравці підійшли до тренувального збору та товариської зустрічі зі збірною США у гарній формі та без травм.

- Ви вже прийняли рішення з приводу заявки на майбутній спаринг зі збірною США? Чи будуть новачки у команді?
- Ще поки зарано про це говорити, у нас ще є час, аби визначитися з гравцями. Ми поки спостерігаємо за футболістами, визначаємося, яких можна було б викликати до табору національної команди. Коли підійде термін - приймемо остаточне рішення.

- Поділіться планами підготовки до першого для національної команди контрольного матчу у новому 2014 році... Чи спілкувалися Ви з гравцями з приводу можливих суперників збірної у кваліфікації Євро-2016?
- Ми ще будемо переглядати ігри суперника. Тому будемо будувати нашу підготовку, виходячи з цих матеріалів. З футболістами про майбутнє жеребкування розмов не було. Хто випаде у суперники, з тими і будемо грати.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.