Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
5069
2

Суперлига. Матч Говерла - БК Киев аннулирован

Суперлига продолжает наказывать клубы, которые просрочили оплату заявочного взноса

Керуючись рішенням Загальних зборів Засновників від 14.11.2013 р. (питання 4, п.16 Протоколу №44): «Якщо команда не сплатить заявочний внесок згідно встановленого розкладу, то команді зараховується поразка (рахунок 0-20, в класифікації 0 очок) у всіх матчах Чемпіонату і Кубка України, які слідують згідно затвердженого календаря, за порушеним терміном сплати внеску. І ця санкція діє до моменту сплати клубом обов'язкового заявочного внеску», до клубів, які не сплатили обов'язковий заявочний внесок, застосовано штрафні санкції.
 
Результат матчу БК «Говерла» — БК «Київ», що відбувся 05.02.2014 р., анулювати. Згідно з вище зазначеним рішенням команді БК «Київ» зарахувати 2 очки, команді БК «Говерла» — 0 очок у турнірній таблиці. Стосовно БК «Говерла» санкція діятиме до сплати обов'язкового внеску.

Суперліга
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kief
получается, что можно играть и не платить взносы. в конце чемпионата посмотреть на свои результаты и решить - платить или не платить. если заплатишь, то результаты восстанавливаются. регламент - дурдом.
manumi
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил