Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 февраля 2014, 22:21
1508
0

Карпаты обыграли Поханг Стилерс

Львовский клуб провел очередной контрольный поединок

| Обновлено 03 февраля 2014, 22:21
1508
0
Карпаты обыграли Поханг Стилерс
Як і планувалося, на перших турецьких зборах «Карпати» провели шість спарингів. Єдине, замість запланованого матчу проти «Насафа» «леви» провели гру проти збірної Туркменістану. А вже ввечері карпатівці зустрічалися з чемпіоном Південної Кореї, клубом «Поханг Стілерз». У цьому році лідер корейського чемпіонату вже зустрічався з двома українськими командами – спершу на зборах в ОАЕ ї дісталося від донецького «Шахтаря», а вже в Туреччині від ужгородської «Говерли». В обох випадках поєдинки закінчувалися з рахунком 1:0 не на користь корейців. 
 
Якщо усі попередні спаринги «Карпати» грали на «домашньому» полі, то на гру проти «Поханг Стілерз» вирушили до міста Кунду, кілометрів за 30 від Белеку. Олександр Севідов знову виставив змішаний склад і на перших порах його підопічним було доволі не просто. Корейці брали своїми швидкісними, навіть реактивними ривками, за якими було досить складно встежити. Але свій гол азіати забили зі стандарту – після подачі зі штрафного Пе Сі Гі опинився один перед Романом Підківкою і головою спрямував м’яча у незахищений кут воріт. Так сталося, що на зборах «Карпати» пропустили три голи і всі вони були забиті у ворота юного воротаря. Хоча, дорікнути йому можна лише за промах в матчі проти Туркменістану, коли Підківка не дістав круглого на виході. В інших випадках він був безсилим допомогти своїй команді. 
 
«Карпати», звичайно ж, намагалися відігратися, але зважаючи на досить щільну оборону Зеньова, Бартуловіча та Бохашвілі, атакувати пішов Ґреґор Балажіц. На початку матчу словенець виграв повітря після подачі кутового, але пробив трохи вище перекладини. А на останніх секундах першого тайму центральний захисник виборов м’яча біля своїх воріт і підключився до атаки. Отримавши м’яча від Страшкевича він потужно пробив – затряслася перекладина, але не більше. 
 
По перерві карпатівці почали грати значно активніше та продуктивніше. У підсумку це призвело до голів у ворота корейців. Спершу Вадим Страшкевич сильно пробив з-за меж штрафного: воротар зумів м’яча відбити, але зробив це досить невдало, що дозволило Євгену Бохашвілі закотити круглого у порожні ворота. А невдовзі Євген опинився вже в ролі асистента. Почалася атака з того, що Даушвілі у красивому підкаті зумів зупинити м’яча і залишити його у грі.
 
Грузин кинув в прорив Бохашвілі, який із захисником на плечах, увірвався до штрафного і віддав ідеальну передачу на Младена Бартуловіча. Хорват, який опинився без опіки, зумів скластися і в падінні красиво пробити – стрибок воротаря був марним. Напевно, це найкрасивіший гол «левів» на цих зборах. Так вже сталося, що Младен забив перший та останній голи під час підготовки «Карпат» в Туреччині. 
 
За рахунок замін корейці намагалися внести в гру корективи і мали кілька непоганих нагод, зокрема виконуючи небезпечні штрафні. Але Олександр Ільющенков грамотно будував стінки, та й з точністю в гравців «Поханг Стілерз» були певні труднощі. 
 
Таким чином підопічні Олександра Севідова закінчують ці збори зі стовідсотковим показником. Леви забили 15 голів у ворота суперників, пропустили лише три. Тож з відповідним настроєм львів’яни пакують валізи аби повернутися на кілька днів додому.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
«КАРПАТИ» – «ПОХАНГ СТІЛЕРЗ» – 2:1
 
Голи: Бохашвілі, 60, Бартуловіч, 68 – Пе Сі Гі, 29.
 
«КАРПАТИ»: Підківка (Ільющенков, 46), Пашаєв, Балажіц, Пластун, Костевич, Голодюк, Даушвілі, Страшкевич, Бартуловіч (Федорчук, 78), Зеньов (Мартинюк, 46), Бохашвілі.
 
«ПОХАНГ СТІЛЕРЗ»: Пестілебон, Ней Мін, Кім Чін Яон, Кім Як Ке, Юнь Чунь Зао, Пак Сон Джу, Пак Чун Ір, Пе Сі Гі, Чун Чан Го, Чун Го, Чін Ян Джун, Пек Чан Зак, Кін Зен Де.
 
Попередження: Балажіц, 35, Бартуловіч, 40.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.