Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 29 января 2014, 13:54
8928
4

Матч Украинских атаманов с командой Германии перенесен

Поединок в Киеве перенесен на неопределенный срок

| Обновлено 29 января 2014, 13:54
8928
4
Матч Украинских атаманов с командой Германии перенесен

Матчеву зустріч «Українських Отаманів» проти «Команди Німеччини», яка мала відбутися 31 січня у рамках сьомого кола Всесвітньої Серії Боксу (WSB) на арені столичного Палацу спорту, буде перенесено. Про це повідомив у вівторок, 28 січня, генеральний директор Всесвітньої Серії боксу Карім Бузіді.

Запланований на 31 січня київський матч 4-го сезону WSB між командами «Українські отамани» та «Team Germany», переноситься на поки що невизначений термін. В ході переговорів з представниками німецької команди та керівництва WSB було вирішено відкласти поєдинок. За інформацією Всесвітньої серії боксу, остаточну дату проведення матчевої зустрічі між «Українськими Отаманами» та «Командою Німеччини» буде повідомлено до кінця цього тижня.

«За результатами переговорів з обома командами, ми дійшли згоди перенести матч, який мав відбутися 31 січня у Києві, на пізніший термін,» - повідомив Карім Бузіді.

«Я щиро дякую українській команді, яка доклала чимало зусиль для організації цього матчу, і, передусім, президенту «Українських Отаманів» Володимиру Продивусу, за розуміння і підтримку у ході наших переговорів,» - наголосив керівник Всесвітньої серії боксу.

«Ми маємо визнати, що так само, як і інші спортивні змагання, Всесвітньої Серії Боксу теж торкаються календарні зміни. Так, сьогодні ми також дійшли згоди щодо перенесення на 12 березня матчу у групі Б між командами Росії і Куби, який припадав на початок Олімпійських Ігор у місті Сочі,» - пояснив К. Бузіді.

«Я переконаний, що українські вболівальники, які завжди так віддано підтримують команду «Українських Отаманів», через що WSB ними щиро пишається, зустрінуть цю новину з розумінням,» - додав Карім Бузіді.

Варто зауважити, що команда «Українські отамани» наразі перебуває в чудовій, як фізичній, так і моральній формі і повній бойовій готовності до нових випробувань. Це було продемонстровано, 28 січня, під час відкритого тренування на Олімпійські базі у Конча-Заспі.

«Скажу відверто, для боксерів нашої команди та особисто для мене ця новина була досить неприємною. Не знаю як з правової точки зору, цим займається менеджмент клубів, а от чисто зі спортивної сторони – я не прихильник таких рішень! Боксери тренуються, скидають вагу, а тут за три дні матчу нам повідомляють, що зустріч відбудеться невідомо коли. Проте, як не сьогодні, так завтра, але ми все одно зустрінемося у ринзі, - відмітив головний тренер клубу «Українські отамани» Валентин Соболевський. – Ми ж в свою чергу гідно приймемо це рішення та поставимося з розумінням до керівництва WSB. Іншого вибору у нас не має. Будемо і надалі готуватися до найближчих поєдинків та прикладемо усіх зусиль аби 8 лютого перемогти аргентинську команду та потішити українських вболівальників».

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 7
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Ossa8860
А почему?
Cassid
Ну и групка у нас. Одни трансляции обрубают, другие время двигают и уже 4 волковера отхватили, третьи вообще учавствовать похоже не хотят.
Выездная игра с немцами ведь тоже была перенесена. Германия - Штаты тоже перенесли.