Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
| Обновлено 28 января 2014, 11:26
1235
0

В Запорожье стартовал командный чемпионат Украины

Командное первенство Украины по легкой атлетике проходит в Запорожье

| Обновлено 28 января 2014, 11:26
1235
0
27 січня у Запоріжжі почався командний чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні та командний чемпіонат України з багатоборства в приміщенні. Турнір стане першим етапом відбору на чемпіонат світу в приміщенні, який 7-9 березня прийматиме Сопот (Польща).
 
Участь у командному чемпіонаті України беруть 461 спортсмен з усіх куточків України. Серед них шість заслужених майстрів спорту та 38 майстрів спорту міжнародного класу.
 
Назва «командний чемпіонат України» говорить сама за себе. Тут атлетів не нагороджують медалями за перемоги в особистих видах, оскільки головною є сама командна першість. Спортсмени отримують очки за свої виступи, які йдуть в залік тієї чи іншої області. За цими підсумками і визначається переможець.
 
«Великий сезон легкої атлетики в Україні протягом багатьох років поспіль відкривається в Запоріжжі. Приємно, що такі традиції підтримує як місцева влада, так і МК «Запоріжсталь», - сказав під час прес-конференції державний тренер штатної збірної команди України з легкої атлетики Михайло Медведь. – Комбінат зацікавлений у розвитку спортивної інфраструктури. Його керівництво піклується про спортсменів і робить багато для того, щоб вони тренувалися й змагалися в комфортних умовах, і модернізація манежу – зайве тому підтвердження».
 
Щодо Меморандуму про співпрацю між ФЛАУ та МК «Запоріжсталь», то ФЛАУ та Міністерство молоді та спорту України забезпечили манеж «Запоріжсталь» легкоатлетичним обладнанням для бігу та стрибків у висоту. Серед нього – «яма» для приземлення стрибунів у висоту (надійний мат площею 24 кв.м), чотири планки для стрибків з жердиною, чотири планки для стрибків у висоту, телескопічний пристрій для вимірювання встановлення планки, вісім стартових блоків для бігунів, стійка для стрибків з жердиною, комплект стійок для стрибків у висоту.
 
У 2013 році МК «Запоріжсталь» на підтримку й розвиток спорту направив 8,5 млн.грн., у тому числі 3,5 млн. грн. на капітальний ремонт легкоатлетичного манежу. Було проведено заміну вітражів на фасадах споруди, ремонт гостьових санвузлів, фасадів, холу приміщення.

Прес-служба Федерації легкої атлетики України
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.