Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 января 2014, 19:38
6621
6

Кубок Содружества. Украина обыграла Эстонию

Подопечные Сергея Ковальца добыли вторую победу на международном турнире

| Обновлено 25 января 2014, 19:38
6621
6
Кубок Содружества. Украина обыграла Эстонию
ffu.org.ua

 

Молодіжна збірна України продовжує свою переможну ходу на Кубку Співдружності, що триває в ці дні в Санкт-Петербурзі. Після вчорашньої перемоги над збірною Киргизстану 2:0, сьогодні українці з аналогічним рахунком переграли молодіжну команду Єстонії.

Українці вже на початку гри отримали відчутну перевагу. Причому, як в рахунку, так і в чисельній перевазі. На 6 -й хвилині Мемешев, що увірвався на швидкості в штрафну суперників, був зупинений підніжкою, за що арбітр без вагань призначив пенальті. Тотовицький впевнено пробив з точки в правий кут воріт, незважаючи на те, голкіпер вгадав напрям м'яча. Ну а в наступній атаці естонці залишилися вдесятьох: того ж Мемешева при виході один на один з воротарем поклали біля штрафного гостей, і арбітр без вагань показав червону картку супернику.

Підопічні Сергія Ковальця нагнітали тиск на ворота суперника, раз по раз створюючи небезпеку біля воріт. Тотовицький закинув у штрафну на Калітвінцева, який зблизився з воротарем, але той виявився в правому кутку, куди пішов удар, і перевів м'яч на кутовий. Були всі передумови в тому, що збірна України піде спокійно на перерву. Однак за п'ять хвилин до перерви пролунав тривожний сигнал біля воріт Ткаченко. Після навісу справа Каубер завдавав удару з кута воротарського в дальній верхній кут, і голкіпер не встигав за м'ячем. На його щастя м'яч пройшов поруч зі штангою.

У другому таймі збірна України продовжила натиск. Після розіграшу кутового Калітвінцев завдав в упор удар головою, але в тому ж місці знаходився голкіпер . Юрченко метрів з двох після прострілу зліва не потрапив навіть у ворота. Пучковський з правого флангу завдав удару в ближній кут, але воротар перевів м’яча на кутовий. Після його розіграшу послідував відскік м'яча до Юрченко, який з лінії штрафного пробив, але знову - прямо в голкіпера. Потім воротар витягнув м'яч після удару Пучковського . Взагалі голкіпер естонців був кращим у складі своєї команди - не випадково його визнали кращим гравцем матчу.

Суперник відповів небезпечним контрвипадом . Кірсс дальнім ударом з-за меж штрафного послав м'яч у поперечину.

А під завісу матчу відбувся другий гол . За знесення Акулініна у штрафному суперника арбітр призначив пенальті. Акулінін розвів воротаря і м'яч по різних кутах - 2:0. Той же Акулінін вже в компенсований час небезпечно бив зліва в дальній кут, але м'яч пройшов повз ворота.

Кубок Співдружності 2014

Україна U-21 − Естонія U-21 − 2:0
Голи: Тотовицький (7, пен), Акулінін (89, пен)

Україна: Ткаченко, Писко, Вакуленко, Приндета, Мішньов (Сваток, 46), Юрченко, Мемешев (Блізніченко, 64), Калітвінцев (Акулінін, 78), Тотовицький (Пучковський, 46), Маліновський (Мякушко, 57), Гончар.
Естонія: Алан, Ельхам, Метс, Пикк (Гусєв, 65), Лепісто (Раудсепп, 46), Марін (Вялья, 85), Каубер (Алое, 61), Ващук (Кірсс, 72), Текко (Устааль, 73), Віхманн (Мартинов, 85), Кукебаль.
Попередження: Сваток (46), Метс (88).
Вилучення: Кукебаль (8).

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

ФОТО. Шевченко провел рабочую встречу в Минмолодьспорта. Что подписано?
Футбол | 26 апреля 2024, 00:37 0
ФОТО. Шевченко провел рабочую встречу в Минмолодьспорта. Что подписано?

Президент УАФ подписал договор про сотрудничество с министерством

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
hammurapi77
урааа...теперь на очереди МАльту обыграть
Хрюн Моржов
У тебя есть получше? Если есть - открывай, запускай, если нет - не болтай. Пока что ты слывешь болтуном.
vadim_odynets
не то что Янузай и компания в кубке лиги..
alyoshenka
*УкраинА
alyoshenka
недотурнир, Украины не будет в нем участвовать - этот турнир закроют
ukraine-ternopil
пенальтисти