Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 января 2014, 21:16
1099
0

Карпаты провели первую тренировку в Турции

Львовский клуб поселились возле Белека

| Обновлено 22 января 2014, 21:16
1099
0
Карпаты провели первую тренировку в Турции

Після роботи у Львові, карпатівці відправилися на традиційні зимові збори до Туреччини аби повноцінно підготуватися до весняної частини чемпіонату. Місцем дислокації підопічних Олександра Севідова став готель Susesi, розташований у мальовничій місцині, неподалік містечка Белек. Саме тут карпатівці жили й торік.

Як відомо, до Туреччини не полетів капітан команди Андрій Ткачук, натомість Олександр Севідов вирішив ближче переглянути талановиту карпатівську молодь. Вже на першому занятті разом зі старшими та досвідченішими партнерами займалися Михайло Березовий, який у дублі діє в центрі оборони чи на позиції опорника, а також крайні захисники Андрій Маркович і Олександр Дударенко. У загальній групі працювали також нападник Тарас Завійський, хавбеки Вадим Страшкевич та Амбросій Чачуа і перший новачок «Карпат» Артур Новотрясов.

Не відставали від інших і гравці, які наприкінці минулого року зазнали травм – Павло Пашаєв, Євген Бохашвілі та Роман Підківка. Схоже, хлопці, як сказав Олександр Севідов, вже зализали свої рани і готові до повноцінної роботи.

Щодо самого тренування, то тренери вирішили не особливо навантажувати гравців, що й логічно, адже команда лише приїхала і звикає до нового клімату та умов. Але й «розслабухи» теж не було – після розминки гравці позаймалися в квадратах, виконали ще ряд рухомих вправ і відпрацьовували удари. Десерт залишили насамкінець тренувань – після навісів з флангів карпатівці забивали, а воротарі намагалися всіляко цьому зашкодити. Виходило по-різному, були і красиві удари, і не менш ефектні сейви, і курйозні промахи.

Уже в четвер «Карпати» проведуть свій перший матч на турецьких зборах. Швидше за все, «зелено-білі» виступатимуть двома складами, аби тренери змогли перевірити в дії якомога більше виконавців. Суперником «левів» стане «Шахтар» з Караганди.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 03:30 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенна победа «Манчестер Сити»

Источник: Легионеры Шахтера отказались ехать в Одессу на игру с Черноморцем
Футбол | 25 апреля 2024, 20:28 148
Источник: Легионеры Шахтера отказались ехать в Одессу на игру с Черноморцем

Оба поединка с одесситами «горняки» сыграют в Киеве

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.