Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
886
0

У Будинку футболу відбулася нарада українських мас-медіа

Основною темою обговорення була церемонія Extra-liga futsal Awards, а також чемпіонат Європи

У роботі круглого столу взяли участь представники від провідних українських ЗМІ, які висвітлюють футзал – спорт № 2 в Україні. Так само на нараді були присутні президент Екстра-ліги Степан Мельничук, президент Асоціації футзалу України Сергій Владико і віце-президент Асоціації футзалу України Вадим Каганов.

У першій частині наради йшлося, в основному, про Extra liga futsal Awards 2013 (щорічна церемонія, на якій вручаються призи кращим представникам футзалу в Україні, аналог золотого м'яча у футболі) а саме про правила підрахунку голосів, регламентних нормах і найголовніше про об'єктивність вибору того чи іншого кандидата. Церемонію вирішили провести у день фіналу Кубка України з футзалу. За підсумком обговорення було прийнято рішення підготувати документи і конкретні пропозиції для розгляду їх на загальних зборах та прийняття рішення щодо об'єднання нинішньої процедури визначення кращих, яка прописана в регламенті Екстра-ліги з одного боку та Extra-liga futsal Awards з іншого боку. Президент АФКУ «Екстра-ліга» Степан Мельничук зазначив, що приймаються будь-які конкретні пропозиції щодо правил визначення кращих.

Далі слово взяв президент АФУ Сергій Владико, який відзначив прогрес у висвітленні футзалу в Україні, а так само подякував всім присутнім журналістам за той неоціненний внесок, який вони роблять у розвиток футзалу. Після цього особисто вручив м'яч з автографами гравців національної збірної Андрію Гулію, як приз за перемогу у вікторині . Далі Сергій Васильович розповів про заплановані заходи національної збірної перед вильотом до Бельгії, а також зазначив, що офіційним транслятором ЄВРО-2014 буде телеканали Eurosport.

У другій частині наради була організована невелика конференція, на якій Степан Мельничук відповів на питання, які цікавлять журналістів. Чекайте інтерв`ю на нашому сайті в найближчий час.

Прес-служба Екстра-ліги

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.