Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1116
0

Волынь и Актобе расписали ничью

Луцкая команда провела первый спарринг на сборах

Волынь и Актобе расписали ничью
В середу луцька «Волинь» відіграла перший товариський матч у Белеку. Лучани зустрічалися із чемпіоном Казахстану і учасником ЛЄ 2013-14 «Актобе». Матч відбувся на «домашній» арені «Волині» - стадіоні готелю «Глорія Верде Резорт».
 
У Белеку сьогодні, як і в попередні дні, була хороша футбольна погода, +16. Рівно два роки тому лучани вже грали із Актобе у Туреччині. 17 січня 2012 року Волинь мінімально перемогла 1:0 (Гобер). Відтоді у складі "Волині" залишилося небагато виконавців, які грали із казахами: Неділько із Літовченком, Масло, Сімінін та Лопес.
 
Відзначимо, що цим матчем «Актобе» завершувала свій збір у Белеку. Це п`ятий спаринг команди Володимира Никитенка. Казахи у січні не програвали і підписали чотирьох новачків. Лучани ж грали тільки перший матч у Белеку, звичайно, ж на фоні кількаразових тренувань.
 
Утім, ініціативою в матчі більше володіли саме лучани. У першому таймі виділимо активність Бікфалві, якому часто доводилося виконувати стандарти. Та й з гри Ерік наважувався на удари. Шанс мав й Артем Шабанов. Він підключився на подачу з кутового й ледь не замкнув пас Бабатунде з кута поля ударом з лету.
 
В другій частині гри «хрестоносці» також діяли активніше. Шіш двічі «пропрасував» свій фланг і прострілював, але гравці атаки не замкнули його асисти. Козьбан вистрелив трохи вище воріт.
 
Але на 72 хвилині Дмитро таки забив: він отримав м'яча перед штрафною після подачі Задерецького і виносу м`яча захисниками, увійшов в карний і пробив у ближній кут. Удар вийшов точним і м`яч від стійки влетів у ворота.
 
Чемпіони Казахстану швидко відігралися – нападнику «Актобе» Жалмукану вдався дальній прицільний удар – 1:1. При тому відзначимо, що у другому таймі Неділько здійснив феноменальний сейв – витягнув м’яча з-під попречини. Взагалі, Дмитро знову підтвердив такий собі статус «чемпіона «Волині» у товариських матчах». Козьбану вдається дуже багато забивати саме у спарингах. Сподіваємося, що приціл не зіб’ється і в офіційних матчах.
 
У кінцівці гри ближчою до перемоги була саме «Волинь». Козьбан двічі бив головою, але неточно, а Чорномаз влучив у стійку.
Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию - 1:1.
 
Склад Волині:
 
1 тайм: Кичак - Сімінін, Масло, Шиков, Нємчанінов - Рамон, Бабатунде, Шабанов, Матей, Ерік - Петров.
2 тайм: Неділько – Годований (Р. Никитюк, 65, Литвиненко, 80 ), Шершун, Карковський, Шіш – Кінаш (Хомченко, 65, Селін, 80), Парцванія, Гошкодеря, Задерецький, Чорномаз – Козьбан.

ФК Волинь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Цыганков летом может перейти в клуб, который в этом сезоне ошеломил Европу
Футбол | 23 апреля 2024, 00:12 8
Цыганков летом может перейти в клуб, который в этом сезоне ошеломил Европу

Виктор Цыганков может стать игроком «Байера»

Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная
Футбол | 23 апреля 2024, 16:36 19
Источник: друг Милевского пытался подкупить не только 2 игроков Миная

Но футболисты закарпатской команды отказали в «сотрудничестве» Сергею Третьяку

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.