Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
| Обновлено 21 января 2014, 21:32
1797
1

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Сліпе жеребкування є вже занадто сліпим»

Головний тренер «Урагану» Сергій ГУПАЛЕНКО про підсумки жеребкування 1/4 фіналу кубку країни

| Обновлено 21 января 2014, 21:32
1797
1
Сергій ГУПАЛЕНКО: «Сліпе жеребкування є вже занадто сліпим»

Одразу після жеребкування 1/4 фіналу Кубка України наставник «Урагану» Сергій Гупаленко виглядав засмученим. Ще б пак, жереб був неприхильним до його команди, адже вчетверте поспіль суперником івано-франківців на кубковому шляху стає принциповий суперник – чинний володар трофею, львівська «Енергія».

- Вже який рік поспіль нам у кубку попадається «Енергія»?... Чесно кажучи, навіть слів не вистачає. Як на мене, це «сліпе» жеребкування є вже занадто сліпим. Але що поробиш?! Тож будемо готуватися. – поділився враженнями Сергій Гупаленко. – Хочу сказати, що буде важко, надто вже напружений графік. З львів'янами ми двічі зіграємо вдома: 12 березня в рамках чемпіонату, потім – 16 березня на Кубок. Далі за календарем виїзна гра з «Кардиналом-Рівне» (22 березня) і знову кубкова – з «Енергією» у Львові (26 березня). Тобто маємо три «енергетичні» двобої всього за два тижні – це багато, тому нам буде нелегко.

- Раніше «Ураган» тричі поступався «Енергії» в Кубку України. Щоправда, все вирішувалося в одному матчі. Які шанси зараз?
- Я радий, що в 1/4 Кубку України ми зіграємо два матчі, адже з однієї гри права на помилку взагалі не повинно бути. Ми гратимемо одну гру вдома, повторну – на виїзді. Хотілося б, звісно, щоб було навпаки, але що поробиш... «Енергія» – сильний суперник, тому загадувати наперед – як воно складеться – не буду, час покаже. Наразі шанси обох команд розцінюю, як 50 на 50.

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fabi16
Гупа, не сцы