Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1778
7

ФФУ построит футбольный манеж для сборных команд Украины

Руководство Федерации футбола Украины приняло решение по строительству новых объектов

ФФУ построит футбольный манеж для сборных команд Украины
17 січня у Будинку футболу відбулась зустріч керівництва Федерації футболу України із керівництвом Київської області та Вишгородського району.
 
Серед учасників цього заходу були президент Федерації футболу України Анатолій Коньков, губернатор Київської області і голова Київської обласної федерації футболу Анатолій Присяжнюк, міський голова Вишгорода Віктор Решетняк і голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько.
 
Головною темою наради стали питання розвитку футболу та будівництва нових об’єктів, які сприятимуть більш інтенсивному розвитку найпопулярнішого виду спорту у Київській області, зокрема - будівництва спортивно-оздоровчого комплексу у Вишгороді.
 
«Ми давно планували цю кампанію. Ми побудуємо футбольний манеж, в якому буде можливість займатися футболом протягом всього року. Ми побудуємо там стадіон, який відповідатиме тим вимогам, що дозволять нашим національним збірним командам до 21-го року планувати підготовку, проводити змагання і вирішувати свої завдання. Крім того, при футбольному манежі ми зможемо відкрити академію», - сказав після зустрічі президент ФФУ Анатолій Коньков.
 
Про подробиці будівництва нового футбольного об’єкту також розповів губернатор Київської області і голова Київської обласної федерації футболу Анатолій Присяжнюк: «Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков поставив завдання − створити відповідну інфраструктуру для того, щоб наші громадяни займались фізкультурою і спортом. Сьогодні ми обговорили ситуацію щодо розвитку футболу на Київщині, яка демонструє приклад всій Україні, як потрібно втілювати у життя поставлені завдання. На 2014 рік ми намітили реконструкцію стадіону у Василькові, а також реконструкцію і будівництво комплексу в Українці.
 
Крім того, було прийнято рішення щодо будівництва спортивно-оздоровчого комплексу у Вишгороді, який буде у себе включати великий манеж зі штучним покриттям, де команди зможуть проводити змагання міжнародного рівня. Там зможуть базуватися національні збірні команди України віком до 21-го року.
 
Але, в першу чергу, цей об’єкт буде соціальним. Ми надамо можливість займатися спортом дітям, щоб вони змалку могли освоювати ази футболу. Ми плануємо ввести в експлуатацію даний об’єкт вже за рік. Ми хочемо, щоб мешканці Київщини знали про те, що ми створюємо умови для розвитку фізкультури та спорту і виконуємо ті завдання президента ФФУ Анатолія Конькова, які сприяють залученню дітей до занять футболом».
 
Слово також взяв міський голова Вишгорода Віктор Решетняк: «Висловлюю особливу подяку президенту ФФУ Анатолію Конькову, за ініціативи якого розпочнеться будівництво цього вкрай важливого для нашого міста та країни у цілому футбольного об'єкта. Впевнений, що громада Вишгорода, району та області буде дуже вдячна Вам за цю споруду».

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
дьюрі
нас снова разводят на деньги.лучше бы потратились на детский футбол
pol-55
Землю давай, желательно в лесу,а потом будет какой то *комплекс*
milan90
Коньков бы сам до такого не додумался, кто-то подсказал...А вообще круто-том у них все - Коньков (глава общественной организации) ставит задачи губернатору!!!!! а какой-то жополиз выразил мнение, что все жители Вышгорода будут благодарить за это Конькова!!!! (вроде это за его деньги будет строиться!!!!! Ребята, кому нравится жить в этом дурдоме??? Минусните, чтобы я понимал....
Dron
Арену-Львов брезентом накройте, и будет вам манеж)
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил